Day Shopping - Meglepkék

45 000 Ft

Kosárba

Day Shopping Császári Zita Stylisttal

Day Shopping Császári Zita Stylisttal
Day Shopping Császári Zita Stylisttal
Day Shopping
Day Shopping
Day Shopping

3 órás közös vásárlás stylist segítségével.

1. Telefonos egyeztetés: Miután megrendelted a weboldalon keresztül, telefonon vagy e-mailben a Day Shopping szolgáltatást, egy napon belül felhívlak, hogy megbeszéljük a számodra ideális időpontot a bevásárló körútra. Ezenkívül már érdeklődni fogok, hogy nagyjából mire lesz szükséged, miket szeretnél venni, miben tudnék segíteni, hogy a helyszínt is tökéletesen meg tudjuk határozni. Helyszínnek általában bevásárlóközpontot szoktam ajánlani, ahol sok üzlet megtalálható egy helyen, illetve stílushoz, mérethez és- pénztárcához mérten tudunk válogatni a kínálatból.

2. Day Shopping: A megbeszélt helyen és időpontban találkozunk, még egyszer átbeszéljük, hogy pontosan mire lesz szükség és elkezdjük járni az üzleteket. A bevásárlókörút alkalmával meg fogom mutatni Neked, hogy mit mivel érdemes hordani, milyen színeket válassz, milyen kiegészítőkkel dobd fel az öltözéket, és néhány trükköt is bemutatok, hogy igazán hatásos és stílusos legyen a végeredmény.  A Day Shopping szolgáltatás időtartama 3 óra. Minden további megkezdett óra a 45 000 Ft-on felül plusz 15 000 Ft/óra. Hétvégi időpont kiválasztásánál kérlek, hogy 15 000 Ft felárral számolj! Az ár budapesti helyszínre vonatkozik. Amennyiben Budapesten kívül vennéd igénybe a szolgáltatást, kérlek azt időben jelezd, hogy az utazási költséget, illetve a szolgáltatás felárát is megbeszélhessük.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
3 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Day Shopping Császári Zita Stylisttal

45 000 Ft
450 pont ügyfélkártyára