Csoportos Ballonos repülés balatoni panorámával 10 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Csoportos Ballonos repülés balatoni panorámával 10 fő részére

Emelkedjetek felül a hétköznapi problémákon balatoni panorámával.

Talán tudjátok, hogy a repülés egyet jelent a szabadsággal. Most ennek a legrégebbi formájára invitálunk titeket.
A magasba emelkedve teljesen magatok mögött hagyhatjátok a gondokat és elönt titeket az a hihetetlenmegkönnyebbülés, amit akkor éreztek, amikor minden gondotoktólmegszabadultok.
Kelet-Európa legnagyobb hőlégballonjával több, mint 1000 méteres magasságba viszünk titeket. Itt távol kerültök az olyan mindennapi zajoktól, mint a motorok zúgása, az irodai gépek hangja vagy a telefonok csörgése.
Elveszhettek a felhők között, közben időről-időre lepillanthattok az alattatok elterülő gyönyörű tájra.

A kaland Hévízről indul, így tiszta idő esetén elláthattok akár a szlovén Alpokig – ezt a képet egy életre megőrizhetitek.
A Balaton-felvidéket és a Hévízi-tavat madártávlatból csodálva eszetekbe sem fog jutni a rohanás, egy ilyen békés környezetben ugyanis nehéz elhinni, hogy ez egyáltalán létezik.
Nemcsak utazhattok a ballonokkal, hanemaz összeállításában is részt vehettek. Egy rövid oktatás után indultokútnak, melynek során a természetre bízzátok magatokat, hiszen az irányt és a sebességeta szél határozza meg.

Az első repülés meghatározó az ember életében, így megadjuk a módját az ünneplésnek: az első repülőket egy ceremóniával köszöntjük, koccintunk egyet, majd átadunk egy ezt megörökítő oklevelet.
Érthető, ha a 3 órás program végére kiürülnek az energiaraktáraitok, így kérhettek cateringet vagy a program után beülhettek egy közeli, hangulatos étterembe.

A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen. A megjelölt árat úgy kalkuláltuk, hogy mások is utazhatnak a ballonnal, ha olyan ajánlatot szeretnél, amikor csak utaztok a hőlégballonnal, jelezd felénk, hogy egyedi árat tudjunk adni.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Csoportos Ballonos repülés balatoni panorámával 10 fő részére

410 000 Ft