Csapattal Szarvasgomba vadászat kutyákkal ajándék csomaggal - Meglepkék

79 900 Ft-tól

Kosárba

Csapattal Szarvasgomba vadászat kutyákkal ajándék csomaggal

Egy újabb céges programkülönlegességet kínálunk! Igazi kikapcsolódás a természetben! Kincskereső játék felnőtteknek a szarvasgombavadászat!

Kulináris különlegesség, hatalmas kimozdulós, kirándulós, 2 órás élmény betanított, speciális képességű kutyákkal vezetett szarvasgomba  vadászaton lehet részt venni.

A túra során a résztvevők megismerkednek ennek a különleges és drága gombának a misztikumával, miért van ő nem csak a gombák, hanem a gasztronómiai alapanyagok ranglétrájának legtetején.

A túra végén a résztvevők értékes szarvasgombás ajándékot kapnak.

Javasoljuk , hogy a pogramra strapabíró, mondhatni túraöltözetben érdemes érkezni. (Bakancs, hosszú nadrág, hosszú ujjú felső, hiszen a keresés alatt nem a kijárt ösvényeket fogjuk koptatni, hanem bizony ha a kutyák a sűrűbb részen jeleznek oda is be kell menni a gombáért, bújkálva, ágakat, gallyakat, töviseket kerülgetve.

Vezetőnkről kis információ, hogy miért is tudja ő, hogy merre találunk szarvasgombát:-)

Egy kedves barátom buliján összefutottam egy közös baráttal, aki akkor már jó ideje szarvasgombászott.

Azonnal megérintett a téma

A szarvasgomba… Szó szót követett, végigbeszélgettük a fél éjszakát, teljesen belelovaltam magamat. Úgy éreztem, hogy ez AZ. Ezt végre van kedvem csinálni. Járni az erdőt, és az ott termett javakat feldolgozni. Az is kiderült, hogy párom is támogatja ezt az egészet, már csak azért is, mert rögtön látta, mennyire önmagam vagyok benne.

Lényeg, hogy 3 hónap múlva már nálam volt Kodi, a kutyám. Több hónapig napi 10 órában együtt tréningeztünk, én közben elvégeztem az ELTE NÉBIH akkreditált földalatti gombák képzését, és a kutyám is letette a vizsgáit.

A természetben vagyok önmagam, megismerem a fákat, bokrokat. Én is a természet egy része vagyok. Ma is sokat dolgozom, de szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nekem a munkám valójában nem munka, hanem hobbi. Néha igen nehéz, sok kitartás türelem szükséges hozzá, de ha az ember megtalálja a hivatását, szívesen meg is tesz ezért mindent!

Szarvasgomba Élményvadászatra fel!

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
2 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest környéke.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Csapattal Szarvasgomba vadászat kutyákkal ajándék csomaggal

79 900 Ft-tól
799 pont ügyfélkártyára