Csapatépítő vizes élmény a 4 kedvenccel 10 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Csapatépítő vizes élmény a 4 kedvenccel 10 fő részére

Úgy érzitek, itt az ideje, hogy kifújjátok magatokat?

Egy hajtós időszak után igazán rátok fér egy kis lazulás. Ha ez alatt nem az egyhelyben ülős programokat értitek, akkor ezt az aktív csapatépítőt imádni fogjátok.
Itt ugyanis a legextrémebb vízi sportok közül választhattok, amelyek mindegyike fejleszti a mozgáskoordinációt és izgalmas kihívást jelent.

Hogy mik ezek?
Nyissuk a sort a flyboarddal, amely olyan, mint egy repülő deszka. A vízsugár hihetetlen ereje akár 6-8 méterig a víz fölé emeli, így függőlegesen hasíthattok vele.
A következő versenyző a hoverboard, a vízen lebegő deszka. Leegyszerűsítve olyan, mint egy snowboard, csak ezt egy jetski húzza maga után.
Talán kevesen hallottak még a jetlevről, amely egy hátizsákszerű karos sporteszközeszköz – éppen olyan, mint egy hátunkra szerelhető rakéta, de ebből vízsugár lő ki.
A negyedik alternatíva a jetboard, a motorizált szörfdeszka. A különlegessége, hogy könnyedén elsajátíthatjátok vele a szörfözés alapjait – hullámok nélkül.

Szerintünk mindegyik vagányul hangzik, így nehezen tudnánk választani. Szerencsére nem is kell – és nektek sem. Most 10 perces etapokban próbálhatjátok ki őket és a végén eldönthetitek, melyik lesz a kedvencetek.
Természetesen gondolunk azokra is, akik a parton maradnak. Finom szendvicsekkel és frissítőkkel készülünk, amelyek mellett végre az iroda falain kívül beszélgethettek. (Ha szeretnétek az extra cateringet is megoldjuk.)

A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik a kiegészítő szolgáltatások nélkül, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól!

Keress minket az info@meglepkek.hu címen!


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Csapatépítő vizes élmény a 4 kedvenccel 10 fő részére

125 000 Ft