Csapatépítő TRX UV-s edzés 5-10 fő részére/ 90 perces - Meglepkék

50 000 Ft

Kosárba

Csapatépítő TRX UV-s edzés 5-10 fő részére/ 90 perces

Az élményre június 1 és szeptember 30 között nincs lehetőség.

Haverokkal, kollégákkal együtt kihívás a legnagyobb élménykaland.
Cégeknél az együtt szenvedés és a kihívás legyőzése a legnagyobb összekovácsoló erő!

TRX kalandról kis infó!
A TRX® Suspension Trainer® Amerikát már meghódította, a legkomolyabb szakemberek által is imádott eszköz. A szuszpenziós edzés kifejezés arra utal, hogy hevederek segítségével a testünket félig-meddig felfüggesztve edzünk a gravitáció segítségével (a gyűrűt, mint tornaeszközt mindenki ismeri). Tehát a TRX kapcsán két dologgal ismerkedhetünk meg: a hevederekkel felfüggesztett edzéssel és magával a konkrét TRX eszközzel. A TRX egy hordozható, felfüggeszthető funkcionális tréning eszköz, mellyel erődet, egyensúly-érzékedet, hajlékonyságodat, valamint az úgynevezett core izmok stabilitását egyaránt fejleszteni tudod. A fittségi állapot nem számít, bárki elkezdheti! Az átlagemberek személyi edzése-figyelembe véve az aktuális fittségi szintet és a kitűzött fittségi célokat- a funkcionális erőfejlesztésről kell, hogy szóljon. Ezen azt értem, hogy olyan gyakorlatokat kell végezni, melyek egyszerre hatnak a vázizom rendszerre és a keringési rendszerre. A mindennapi életben mozgás közben kell erőt kifejteni, így elsődleges fontosságú a core izmok (vázizom) stabilitása. Ehhez képest azt látjuk, hogy gépekkel telezsúfolt fitnesztermek inkább a testépítő módszerekkel edzők igényeit elégítik ki (izolált gyakorlatok egy-egy izomcsoportra), ugyanakkor a célközönség az átlag emberekből áll. Véleményem szerint nonszensz, hogy 8-9 óra ülőmunka után az emberek azért mennek el a fitnesztermekbe, hogy ülve végezzenek izolált gyakorlatokat, miközben derekukat a háttámlának feszítve kímélik core izmaikat ( pont azokat az izmokat, amikre a mindennapi életben a legnagyobb szükségük van). Fel kell állni a gépektől és a funkcionális eszközök és módszerek felé kell fordulni (a preventív szemlélet is ezt követeli)! Ezt igazolják a tapasztalatok, a vendégek visszajelzései és a külföldi szakemberek fitnesz világ jövőjére vonatkozó egybehangzó előrejelzése.

A fitnesz világ elrendeződése és a valódi fittség fogalmának újragondolás a cross fit mozgalom elindulásával megkezdődött. A cross fit edzés hatékony és funkcionális, de az emberek többsége számára brutális. A TRX ezt a fajta kemény, de hatékony edzést teszi elérhetővé az átlagemberek számára is. Abszolút funkcionális tréning, egyszerre dolgoztatjuk a vázizom rendszert és keringési rendszert, miközben a core izmok folyamatosan stabilizálnak.

A TRX-ben megtaláltam azt az eszközt, amellyel saját és vendégeim edzéseit is hatékonyabbá és élvezetesebbé tehetem. A TRX egyszerűségének, hatékonyságának és sokoldalúságának köszönhetően a funkcionális edzésmódszerek zászlóshajója lesz. Az edzőterembe járók nagy százaléka egyszerre szeretne fogyni és izmosodni, amire ez az eszköz végre megoldást kínál. Másik nagy előnye, hogy a vele való edzés során nem elkülönülten dolgoznak az izomcsoportok, hanem a teljes test munkát végez. A cél, hogy minél több izom bekapcsolódjon a gyakorlatok végrehajtásába. Szinte nincs is elengedhetetlenül fontos törzsizmok (core).

A feltűntetett ár csapat ár. tetszés szerint jöhettek öten, hatan vagy akár tízen, az ára ugyan az!

Az edzés során a gravitációt kell leküzdeniük a testük segítségével.

MI A TRX?

Egy olyan heveder. mely végén fogantyúk (a kéznek) és bújtatok (a saroknak, lábfejnek) találhatók.

HOGYAN MŰKÖDIK A TRX?

 A SPORTSZERT RÖGZÍTVE A PLAFONRA, OLDALFALKONZOLRA, A GRAVITÁCIÓVAL SZEMBEN FEJTÜNK KI ERŐHATÁST, A TÖRZSIZOMZAT FOLYAMATOS FESZÜLÉSE MELLETT.

MI A KÜLÖNLEGES A TRX-BEN?

A sokoldalúság, egyszerre lehet fejleszteni erőt, állóképességet, hajlékonyságot, koordinációt. Mivel a gravitációval szemben a saját súlyoddal dolgozol a terhelés személyre szabott, így nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott. Több mint 3000 gyakorlat végezhető el, de a variációk száma csak a fantázián múlik. Természetes mozgás elemekkel dolgozik, ezért ízületkímélő.

MIRE HAT A TRX?

Célzottan a törzsizomzatra (hasfal, ágyékipólya, mély hátizmok). A gyakorlatok során ezek az izomcsoportok mindig terheltek. Miközben edzünk a gyakorlatok nagyobb intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódás mellet a szív és keringési rendszerünk is fejlődik.

TRX TRÉNINGEK:

Erő, állóképesség, motiváció! Kis csoportos edzés, mely ötvözi a személyi edzés előnyei és a csoport adta motivációt. Égess zsírt, és fejleszd az izomzatod egyszerre! Ha mersz keményen, hatékonyan edzeni, eddz TRX- el!

Akinek adod ajándékba miért is jó!

Mert lényegében egy hordozható fitnesztermet kapsz, mellyel az elvégezhető gyakorlatok száma több százra tehető, Bárhol lehet edzeni vele, legyen az a szabad levegőn egy kiadós futás után, vagy egy tornateremben, ahol a bordásfalra rögzítheted. A TRX az összeállított edzéstől függően az erődet és az állóképességedet is egyaránt fejleszti. Használatával stabilizáló izmaid folyamatosan dolgoznak. Ezt főként akkor érzed, amikor a hagyományos fekvőtámaszt a ˇlengő madzagokonˇ próbálod kivitelezni. A TRX- et férfiak és nők egyaránt használhatják, fittségi szinttől függetlenül. Ezért akár a pároddal együtt is edzhettek. Mivel a gyakorlatok számtalan szögben végezhetők, az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak így hatékonyabb lesz az edzésed. A szerkezet ráadásul kis helyen elfér, bárhová magaddal viheted, ezért ezentúl egy tengerparti nyaralás sem lehet kifogás a mozgás nélküli életmódra. A szerkentyű ráadásul az intenzív edzésnek köszönhetően felpörheti az anyagcserét, ezáltal szép esztétikus izmokat fejleszt. Az edzések végén, mint tudod, sosem szabad elfeledkezni a megfelelő nyújtásról. Ez nem csak izomláz elkerülése, de az egészséged szempontjából is fontos -nos, a TRX erre is kiválóan alkalmas.

És egy kis bemutatkozó ki is az a Buzás Gábor!

"Buzás Gábor vagyok személyi edző, testépítő - fitness edző, TRX, Cross Traning és Ninja edző. A sport gyerekkorom óta meghatározó szerepet tölt be életemben, mivel 5 éves korom óta rendszeresen sportolok.

Számos sportot kipróbáltam már, ezek közé tartozik a fal- és sziklamászás, a gimnasztika, a hegyi kerékpározás, vízi sportok, valamint a parkour, mint francia extrém sport. 17 évesen találkoztam először a testépítéssel, ami nagyon megtetszett és nagy hatást gyakorolt rám. Ekkor már sejtettem, hogy a mozgás nemcsak életformám, hanem hivatásommá is válik.

Tehát a sport egész életemet meghatározó szerepet kapott már elég fiatalon. Sportolóként hamar megtanultam mennyi mindent ad a mozgás öröme, de azt is, hogy a jó formához kemény edzés kell.

2011-ben szereztem képesítéseimet az Egyesült Királyság fővárosában, Londonban. Miután sikeresen elvégeztem az iskolát, lehetőségem adódott Nizzába, Franciaországba menni, ahol egy Brit családot és annak barátait, rokonait edzettem négy hónapon keresztül. Mondhatom sem kell, fantasztikus élmény volt és persze rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. Következő évben, 2012 januárjában elhelyezkedtem a London egyik nagy franchise vállalatánál a LA Fittness Centernél, ahol több mint egy évig dolgoztam, mint személyi edző,valamint TRX és Cross training oktató. 

Külföldi hazatérésem után, 2014-ben alakítottam át a családi ház egy részét edzőteremmé, mely évről évre egyre nagyobb sikerrel bírt, ezáltal folyamatosan bővítettem, fejlesztettem. A teremben minden saját kezűleg készült, éppen ezért az országban egyedülálló teremről beszélünk. A tv-ből ismert Ninja Warrior show műsor számos akadálya megtalálható nálam egyedi kivitelben, így lehetőség van ezek kipróbálására is. 2017-ben és 2018-ban is 2. helyezést értem el ebben a vetélkedőben."

Én invitálom az erősödni vágyókat, aki szeretnek megküzdeni magukkal és az akadályokkal!
Kezdődjön az edzés!!!

Élmény időtartama
1,5-2 óra
A helyszín leírás

A Ninja edzés helyszíne: Budaörs

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakkozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakkozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakkozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elegáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral* együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft
*bor nem választható

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Égetett fadoboz ajándék borral
Égetett fadoboz ajándék borral

Az utalványt palackpostába tekerjük és egy ajándék bort* csomagolunk mellé 12.990 Ft
*bor nem választható

Csapatépítő TRX UV-s edzés 5-10 fő részére/ 90 perces

50 000 Ft
2 500 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

SQUID PARTY kreatív szabadulószoba

2-3-4-5-6 fő

Budapest, IX.ker.

60 p

10 800 Ft-tól
Megnézem
Az észvesztő szabadulószoba - Nincs visszaút

2-6

Budapest, VIII.

1 ó

10 900 Ft-tól
Megnézem
A Törpe király koronája / World of Adventures szabadtéri játék

Tetszőleges

Nyugat-Magyarország, Sopron

3 ó

13 200 Ft
Megnézem