Change Totally - Meglepkék

190 000 Ft

Kosárba

Change Totally

Change Totally
Change Totally
Change Totally
Change Totally

Teljes átváltoztatás: smink, fodrász, stylist, fotózás, egynapos program!

1. Telefonos egyeztetés: Miután megrendelted a weboldalon keresztül, telefonon vagy e-mailben a Change Totally szolgáltatást, egy napon belül felhívlak. Annak érdekében, hogy megismerjelek, illetve meg tudjuk beszélni, hogy pontosan mik az elképzeléseid, mindenképp személyesen is találkoznunk kell a teljes átváltoztatás előtt. Telefonon megbeszéljük a mindkettőnknek ideális időpontot a személyes találkozásra.

2. Igények felmérése: A személyes találkozás alkalmával lesz időnk átbeszélni, hogy pontosan mire van szükséged, valamint betekintést nyerhetek, hogy milyen a személyiséged, az ízlésed, mik az elképzeléseid. Természetesen a méreteidre is szükségem lesz. Miután megegyeztünk a Change Totally pontos időpontjában, én elkezdem a felkészülést, hogy megtaláljam a Számodra leginkább alkalmas, az alakodhoz és stílusodhoz illő ruhákat és kiegészítőket, valamint megszervezni a tökéletes csapatot a külsőd átválzotatására és a profi helyszínt a tökéletes fotók elkészítéséhez.

3. Change Totally: A megbeszélt helyen és időpontban fogunk várni Téged sminkessel, fodrásszal és fotóssal. Hétköznapi, elegánsabb és alkalmibb szettet is összeállítok Neked a ruhákból, valamint elmondom, hogy öltözködéskor mikre érdemes odafigyelni, mit hogyan és mivel viselj. A kiválasztott ruhákat üzletekből viszem Neked, az árcímkék még rajta lesznek a termékeken, amiket természetesen Te az eredeti, bolti áron vásárolhatsz meg, ha szeretnél. A haj és smink elkészültével pedig kezdetét veheti a fotózás. A fotózás időtartama kb egy-másfél óra lesz. A fényképeket retusálás után fogjuk Neked elküldeni.

A Change Totally szolgáltatás tartalmazza a hajformázás árát, 2 különböző szett ruhát a fotózáson, kétféle sminket és a 8 db retusált profi fotót.

A Change Totally szolgáltatás időtartama 3-5 óra.

4. Change Totally: A teljes átváltoztatás nagyon izgalmas dolog, garantáltan egy élmény lesz számodra, ezért majd szívesen várom véleményedet, hogy hogyan érezted magad, milyen visszajelzéseket kaptál másoktól és mennyire voltál elégedett a Personalshopper szolgáltatásával.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
1 nap
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Change Totally

190 000 Ft
1 900 pont ügyfélkártyára