Bungee Jumping 600 méterről Helikopterből - Meglepkék
Töltés...

Bungee Jumping 600 méterről Helikopterből

Bungee Jumping 600 méterről Helikopterből
Bungee Jumping 600 méterről Helikopterből
Bungee Jumping 600 méterről Helikopterből
Bungee Jumping 600 méterről Helikopterből
Bungee Jumping 600 méterről Helikopterből
Bungee Jumping 600 méterről Helikopterből

Próbáld ki a világ legmagasabb Bungee Jumping ugrását 600 méterről, egy MI-2-es orosz helikopterből.

A hagyományos Bungee Jumpingtól eltérően a BungeeDiving helikopterből történik, a rögzítésben is eltér: a felsőtesten történik, nem hagyományosan a lábon, ezzel megakadályozva, hogy hosszabb ideig fejjel lefelé lévő pozícióban legyen az ugró. A további biztonság növelése érdekében az ugró 300 métert esik, egy biztonságos 200 méteres távolságot biztosítva a Földtől. Ezen felül minden ugró speciális védőruhát kap. A program természetesen megfelel, sőt meg is haladja a Légügyi Hivatal biztonsági előírásait és a Nemzetközi Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatalának összes biztonsági előírását.Bátorságodat jutalmazzuk! Ajándék felvételt készítünk az ugrásról 2 GoPro kamera segítségével, így még az unokáid sem maradnak le a hőstettedről!

Adrenalin függő vagy?
Minden extrém sportlehetőséget kipróbáltál már? Jó helyen jársz! Európában egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, melynek nevét a helikopterből történő bungee jumping után Helibungee-nak kereszteltünk.

Mit ajánlunk?
600 méter magasságból, ~110 méteres kötéllel, helikopterből végrehajtott ugrás!
Biztos lehetsz abban, hogy már a helikopter emelkedése alatt magasba szökik az adrenalin, s az ugrási magasság elérése után már csak egy lépés választ el a néhány másodpercnyi szabadeséstől!

Ugróinkat a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelő testtrapéz hevederrel rögzítjük a kötélhez, így a "kilengés" időtartama alatt nem fejjel lefelé, hanem "álló" testhelyzetben csodálhatják meg az eléjük táruló pazar panorámát.
Mint minden technikai sportnak, így a helibungeenak is vannak olyan követelményei, amelyeknek a vállalkozó szellemű jelentkezőknek meg kell felelniük. Ezek közül a két legfontosabb a megfelelő egészségi állapot és a maximum 100 kg-os testtömeg.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, ne habozz, keress bennünket az elérhetőségeinken, s mi készséggel állunk rendelkezésedre az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában.

Élmény időtartama
30 perc
A helyszín leírás

Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér (35 perces utazás személygépkocsival Budapest belvárosából)


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Bungee Jumping 600 méterről Helikopterből

299 990 Ft