Bikarodeó / Legveszélyesebb Meglepkék élmény - Meglepkék
Töltés...

Bikarodeó / Legveszélyesebb Meglepkék élmény

Bikarodeó / Legveszélyesebb Meglepkék élmény
Bikarodeó / Legveszélyesebb Meglepkék élmény
Bikarodeó / Legveszélyesebb Meglepkék élmény
Bikarodeó / Legveszélyesebb Meglepkék élmény
Bikarodeó / Legveszélyesebb Meglepkék élmény
Bikarodeó / Legveszélyesebb Meglepkék élmény
Bikarodeó / Legveszélyesebb Meglepkék élmény

Megmozdul alattad egy tonna hús!!!! Nem a gatya-Matyik sportja!!!
A Rodeó alap bölcsessége: Az egyetlen dolog, ami a nyertes és vesztes között van, az a 8 másodperc……Újságokból és videókból tanulták, hogyan kell megülniük a bikát, de ma már Európa legprofibb egyesületével büszkélkedhetnek a magyar rodeósok.
Azt mondják, bikán ülni olyan, mintha az ember egy dombról gurulna le biciklivel, és csak a vázba kapaszkodna egy kézzel.
Nyolc másodperc˝. A kívülállónak csupán gyorsan elillanó pillanat, de a bika hátán egy örökkévalóságnak tűnik. Felülmúlhatatlan adrenalin bomba.
Ne tudsz majd gondolkodni, nem tudsz lélegezni, csak abból élsz, amit addig megtanultál és megtapasztaltál!. Hogy fogsz e félni???? Persze!!! A félelem tart éberen!

Mielőtt bikára ültetünk bárkit egy fél napos előkészítés és elméleti kurzus zajlik le amelyen megtanulják, hogy is üljenek fel a bikára ès elsajátíthatják mi is az a Rodeó!
Eszközök, mi miért van, mikor mi történik, történhet.
A képzések és a versenyek alatt is a mentőszolgálat mindig jelen van, hogy a legkisebb sérülést is azonnal el tudják látni.
Ez egy férfias sport, egész képzés alatt járni fog a résztvevő agya, főleg mikor megmutatják neki az állatokat amiken edzeni fognak.

Rodeó szabályok szerint kalapba dobják a bikák neveit és mindenki húz. Amilyen név áll a papíron az-az ellenfele 8 másodpercre.
Ha felültél a bikára és várják a jelet , hogy kész vagy még mindig mondhatod, hogy leszállsz, még mindig vehetsz egy levőt és mondhatod így, hogy érzed az erejét alattad nem akarsz összetűzést vele.
De ha kimondod KÉSZ akkor nincs visszaút, nyitják a kaput és a tánc megkezdődik.

A bika rodeó verseny lényege:
A versenyzőnek (azaz a rider-nek) egy kalodából kiindulva 8 másodpercen keresztül kell fennmaradnia egy bakolásra tenyésztett és nevelt – közel ezer kilógrammos – bika hátán.

Néhány adat és tényállás ezekről a csodálatos állatokról:
Bikáink megfelelően felkészítettek és teljesítőképességük csúcsán lévő állatok…..
Csak egészséges és edzett állat nyújthat kiemelkedő teljesítményt.
Egy rodeós bika átlagosan kevesebb, mint tíz percet dolgozik évente az arénában .

A magyarországi rodeózás közel 6 éves múltra és több mint 60 versenyre tekint vissza, melyek során egyetlen állat sem sérült meg a sportág következményeként.
Még mielőtt bárki megijedne, az állatoknak semmiféle bántódásuk nem esik az élmény során, az állatvédelmi Liga engedélyével kerül megrendezésre a Program!
Képzett szakemberek felügyelete mellett, irányításával, oktatással zajlik a Rodeó.

Mi történik mikor letelik a 8 mp???
A kötelező szintidő letelte után az állat és a versenyző egyaránt vitalitása, agilitása függvényében pontokat kap.
A leghevesebb tomboló állat és a rajta 8 másodpercig fennmaradó rider összesített ponteredmény alapján nyeri meg az adott fordulót – és foglalja el a helyét a bajnokság előkelőbb helyein.
Felejthetetlen élményben lesz része annak aki kipróbálja és annak aki nézi egyaránt!!!

Védőfelszerelést, kiegészítőket amik szükségesek természetesen biztosítunk, de van egy javasolt ruházat ami megkönnyíti a napját és a tanulását a részvevő RIDERnek.
Bakancs, kényelmes felső ruházat, valami klasszikus kockás ing igen stílusos lesz és persze farmer. Ha van otthon kalap azt se felejtsd otthon.

Ugy készüljetek, hogy ez egy egész napos program.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Bikarodeó / Legveszélyesebb Meglepkék élmény

150 000 Ft-tól