3 órás csapatépítő ninja élmény a Ninja Barlangban 5-10 fő részére - Meglepkék

80 000 Ft

Kosárba

3 órás csapatépítő ninja élmény a Ninja Barlangban 5-10 fő részére

3 órás csapatépítő ninja élmény a Ninja Barlangban 5-10 fő részére fő kép

Az élményre június 1 és szeptember 30 között nincs lehetőség.

Haverokkal, kollégákkal együtt kihívás a legnagyobb élménykaland.

Cégeknél az együtt szenvedés és a kihívás legyőzése a legnagyobb összekovácsoló erő!
A feltűntetett ár csapat ár. tetszés szerint jöhettek öten, hatan vagy akár tízen, az ára ugyan az!


A világszerte népszerű, Amerikában már évtizedes múlttal rendelkező Ninja Warrior tv-show, vagyis inkább a mögötte álló, igen magas szintű sportteljesítmény a mozgáskultúra új távlatait nyitotta meg.

Persze a TV-ben látható show, a teljesítménnyel egyáltalán nem összefüggő csillogás, a lángcsóvák, medencék, stb… csak a jéghegy csúcsát jelentik, ez “A” show-business.

Azonban az eredeti szándéktól szinte függetlenül (vagy éppen azért, mert a tv-ben látva fiatalok százezrei akartak ilyet csinálni) a Ninja Obstacle Training, azaz Nindzsa Akadályedzés mára szinte már önálló sportággá nőtte ki magát. És ezt a rendkívül összetett gyakorlatokból, mozgássorokból álló sportot a mindennapokban edzőtermekben gyakorolják a jövendő versenyzők, vagy akik el szeretnék sajátítani egyes elemeit.

Főleg Amerikában, de világszerte is egyre inkább speciális, erre kialakított felszereltségű edzőtermek százaiban rengetegen gyakorolnak különböző szinteken. A National Ninja League például rendszeresen rendez versenyeket, ahol kiválasztódnak azok, akik majd akár a nagydöntőbe is eljuthatnak.

Buzás Gábornál az edzőteremben, ami Magyarországon egyedülállóan felszerelt, mindenki megtalálja a képességeihez megfelelő akadályt. Sok akadályt külföldi műsorokból másolok le és készítem el saját kezűleg, éppen ezért is egyedi ez a terem.

És egy kis bemutatkozó ki is az a Buzás Gábor!

"Buzás Gábor vagyok személyi edző, testépítő - fitness edző, TRX, Cross Traning és Ninja edző. A sport gyerekkorom óta meghatározó szerepet tölt be életemben, mivel 5 éves korom óta rendszeresen sportolok.

Számos sportot kipróbáltam már, ezek közé tartozik a fal- és sziklamászás, a gimnasztika, a hegyi kerékpározás, vízi sportok, valamint a parkour, mint francia extrém sport. 17 évesen találkoztam először a testépítéssel, ami nagyon megtetszett és nagy hatást gyakorolt rám. Ekkor már sejtettem, hogy a mozgás nemcsak életformám, hanem hivatásommá is válik.

Tehát a sport egész életemet meghatározó szerepet kapott már elég fiatalon. Sportolóként hamar megtanultam mennyi mindent ad a mozgás öröme, de azt is, hogy a jó formához kemény edzés kell.

2011-ben szereztem képesítéseimet az Egyesült Királyság fővárosában, Londonban. Miután sikeresen elvégeztem az iskolát, lehetőségem adódott Nizzába, Franciaországba menni, ahol egy Brit családot és annak barátait, rokonait edzettem négy hónapon keresztül. Mondhatom sem kell, fantasztikus élmény volt és persze rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. Következő évben, 2012 januárjában elhelyezkedtem a London egyik nagy franchise vállalatánál a LA Fittness Centernél, ahol több mint egy évig dolgoztam, mint személyi edző,valamint TRX és Cross training oktató. 

Külföldi hazatérésem után, 2014-ben alakítottam át a családi ház egy részét edzőteremmé, mely évről évre egyre nagyobb sikerrel bírt, ezáltal folyamatosan bővítettem, fejlesztettem. A teremben minden saját kezűleg készült, éppen ezért az országban egyedülálló teremről beszélünk. A tv-ből ismert Ninja Warrior show műsor számos akadálya megtalálható nálam egyedi kivitelben, így lehetőség van ezek kipróbálására is. 2017-ben és 2018-ban is 2. helyezést értem el ebben a vetélkedőben."

Én invitálom az erősödni vágyókat, aki szeretnek megküzdeni magukkal és az akadályokkal!
Kezdődjön az edzés!!!

Élmény időtartama
3 óra
A helyszín leírás

A Ninja edzés helyszíne: Budaörs

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

3 órás csapatépítő ninja élmény a Ninja Barlangban 5-10 fő részére

80 000 Ft
4 000 pont ügyfélkártyára