Győrben 1 órás motorcsónak vezetés 5 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Győrben 1 órás motorcsónak vezetés 5 fő részére

Most egy gyermekkori álmod válhat valóra: te lehetsz a kapitány, méghozzá nem is akármilyen járgányon. A hajó, amelyet vezethetsz barátaid társaságában egy 190 lóerős V6 4,3 literes Volvo Penta motorral hajtott, 19 láb hosszú sporthajó.

Tapasztalt kapitány segítsége és irányítása mellett elsajátíthatod a motorcsónak vezetés minden fortélyát az alapoktól, éles fordulókon és nagy dőléseken keresztül a végsebességig. A sebesség és a V6 motor duruzsolása mellett nem árt megemlíteni a csodálatos helyszínt és látnivalókat, amerre hajótúra vezet. Győr nem hiába a vizek városa, a környék csodálatos vízi élővilága lenyűgöző látványt nyújt a városon kívülre merészkedőknek. 

A helyszín leírás

A hajózás helyszíne Győr és a Mosoni Duna győri és Győr alatti szakasza.

Időpont egyeztetés

A program bármikor megvalósítható ha az időjárási körülmények megfelelőek, de minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Milyen ruhában gyere?

Évszaknak és időjárási körülményeknek megfelelő ruházatban ajánlott érkezni. A menetszél okozhat még egy kicsi hidegérzetet, ha ezt nem szereted érdemes egy plusz felsővel készülni. :-)

Időjárási körülmények

A program élményértéke csökkenhet ha az időjárás esős, borús, erősen szeles. Igyekszünk olyan időpontra egyeztetni, hogy a program egy igazi élmény legyen.

Kísérők

A hajón a kapitányon kívűl 5 fő tartózkodhat biztonságosan, így akár öten is érkezhettek és élvezhetitek ezt a vízes programot, de lehetsz ketetsben kedveseddel.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Győrben 1 órás motorcsónak vezetés 5 fő részére

37 990 Ft-tól