Céges SUPer kaland a Kőrösön a kollégákkal - Meglepkék

10 000 Ft

Kosárba

Céges SUPer kaland a Kőrösön a kollégákkal

Céges SUPer kaland a Kőrösön a kollégákkal fő kép

Szarvason a Kőrös-Holtág ad lehetőséget erre a sportra. SUPer Szarvas csapata rendszeresen szervez vezetett túrákat ahová be tud a céges csapat jelentkezni, de természetesen külön is indulhatunk és saját csapatodnak megmutatjuk a holtág legszebb részeit.
A SUPer Szarvas csapata 30 SUPpal rendelkezik, így akár egy hatalmas Céges buli is csapható a vízen ami egyszerre lesz vízzel, sportos és örök élmény.

A SUP állva evezést jelent, de azt tapasztalja, hogy sokan ülve is kipróbálják, attól függ, ki hogyan találja meg a stabilitást. 

Hosszabb távon az egész testünket átalakítja, formálja. Ráadásul ízületkímélő, és egy olyan természetközeli tevékenység, amely a lelkünket is kényezteti. 

Szarvason több éve jelen van a SUP-ozás, ezért a legtöbb ember már saját deszkával és evezővel rendelkezik, de az újonnan érdeklődőknek van lehetőségük bérlésre a Körös partján.

Szarvas és Békésszentandrás között nagyjából 17km-es teljesen zárt állóvíz. Csak mesterséges és lassú, szinte nem is érezhető az áramlás. 

Természetesen aki igényli annak biztosítunk mentőmellényt a Supozás ideje alatt.

Szarvas városa igazán bővelkedik látnivalókban. Kelj fel, és evezz! A vízi sport, amely éppen meghódítja ugyan úgy Békés megyét is ahogy a világot.

Ez a sportág egyszerre biztosít remek kikapcsolódást és kiváló testedzést az érdeklődők számára.

A SUP valójában mozaikszó, méghozzá a Stand Up Paddleboard rövidítése, amely magyar fordításban körülbelül olyasmi, mint az „állva evezős (szörf)deszka.

Valójában a szörfözés egy válfajáról van szó, amiben egy hagyományosnál hosszabb és szélesebb deszkán állva evezővel hajtjuk magunkat előre.

A dolog nem új találmány, mintegy 300 évvel ezelőtt James Cook kapitány legénysége írta le a Polinéziában az ottani őslakosok állva evezhető deszkacsónakjait. Az 1960-as években aztán hawaii szörfoktatók fedezték fel újra maguknak és alakították ki a mai változatot. Ezek a deszkák a nagyobb felületüknek köszönhetően jóval stabilabbak mind a hullámlovaglás, mind a windsurf esetében használtaknál, így kényelmesebb egyensúlyozást tesznek lehetővé.

A látszólagos kényelem ellenére ez a sport szinte minden izmot megdolgoztat. A folyamatos egyensúlyozási kényszer miatt ott is izomlázunk lesz az első alkalom után, ahol nem is tudtuk, hogy vannak izmaink. A kitűnő edzés mellett pedig mentálisan nagyon pihentető mozgásforma.

A Békéscsabától 47 kilométerre lévő a történelmi Magyarország (Magyar Királyság ) földrajzi középpontján fekvő mezőváros: Szarvas. A Hármas-Körös Kákafoki holtágának partján helyezkedik el, ami remek szórakozást nyújt a vízi sportok kedvelőinek. Partvonala sűrűn fás, bokros. Vize nyugodt, kis sodrású.

A SUPer Szarvasok deszkaparkja jellemzően isup-okból áll. A Wattsup, Moai és Red deszkákon kívül Gladiátorok is segítenek felfedezni a környéket. 

Magyarországon egyedülálló mocsári ciprusok vannak a vízben melyek közt az evezés is különleges érzés!

Szarvason még van jópár kiemelt turisztikai látványosság aminek nagy részét persze a vízről és láthatunk, de lesz olyan amit érdemes sétálva és megtekinteni:

Szarvasi Arborétum – Pepi-kert

Mini Magyarország (makettpark)

Szarvasi „Katalin II.” sétahajó

Erzsébet-liget, salakmentes teniszpályáival

Bolza-kastély

Csáky-kastély

Mitrovszky-kastély

Evangélikus Ótemplom

Evangélikus Újtemplom

Ruzicskay György Alkotóház

Szárazmalom

Szlovák Tájház

Tessedik Sámuel Múzeum és Könyvtár

Szarvasi Gyógyfürdő

Víziszínház a Holt-Körös partján

A SUPer Szarvas csapata 30 SUPpal rendelkezik, így akár egy hatalmas Céges buli is csapható a vízen ami egyszerre lesz vízzel, sportos és örök élmény.

Élmény időtartama
2-3 óra

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Céges SUPer kaland a Kőrösön a kollégákkal

10 000 Ft
500 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények