Szerezd meg OTP SZÉP kártyáddal a LEGSZEBB élményeket! - Meglepkék

Szerezd meg OTP SZÉP kártyáddal a LEGSZEBB élményeket!

A Széchenyi Pihenő Kártya, OTP SZÉP kártya szabadidőzsebét, most nálunk is felhasználhatod, méghozzá hamisítatlan bakancslistás kalandokra!

Próbáj ki olyan autókat, amiket eddig csak a tévében láttál. Száguldozz egy Ferrarival, Nissan GT R-el, Lamborghinivel, Mc Larennel a Hungaroringen, vagy egy reptéri kifutón, vagy próbáld ki, mit tud egy igazi Mustang GT 500-as, ha tövig nyomod a gázpedált!

Titkosügynök üzemmódba kapcsolnál? Ugorj ki egy helikopterből, vezess repülőt, lebegj szélcsatornában, repülj hőlégballonnal a Balaton felett, vagy próbáld ki az egyik lőterünket, de driftelhetsz a Dunán Redjettel vagy a Balatonon Hyperjettel. Rallyzhatsz Ádándon Subaruval vagy kiugorhatsz egy helikopterből 4000 méter magasról Siófokon. 

Ha úgy érzed, hogy az adrenalinsokk nem neked való, akkor válaszd a főzőtanfolyamot, a csokikészítést, macaron sütést vagy kapcsolódj ki egy minden agytekervényedet megmozgató szabadulószobákban. 

Szakadj ki a valóságból, és hagyd, hogy elvigyünk a virtuális VR világba! 18 különböző programmal várunk a sci-fi történettől, a sport programokig Magyarország legnagyobb VR központjában. 

Ráadásul egyszerűen és könnyedén juthatsz ezekhez az életre szóló élményekhez. Nem kell mást tenned, mint ellátogatni a weboldalunkra, ahol válaszd ki, hogy csak az utalványt kéred online (EZ FONTOS? MERT CSAK AZ ÉLMÉNYÉRT FIZETHETSZ? NEM TUDSZ HOZZÁ KÉRNI DÍSZCSOMAGOLÁST) és már tudsz is OTP SZÉP kártyáddal fizetni ezekért a különleges élményajándékokért. A megrendelt élmény kiválasztása után a bank internetes felületén keresztül a SZÉP kártyádnak Szabadidő zsebéből tudod a program értékét kifizetni. 

Most a OTP Szép Kártya szabadidő zsebbel nem egyszerűen SZÉP élményeket szerezhetsz, hanem az életre szólókat!