autós élmények autós ajándékok ferrarivezetés ferrari élmény élményvezetés ajándékba - Meglepkék

Száguldozz Te is vagy add ajándékba!Ferrari, Mustang, Lamborghini vezetések  a Hungaroringen vagy más versenypályán!

A megajándékozott vezethet sportautót, izomautót vagy egy oldtimert is a Hungaroringen, a DRX-Ringen, az Euroringen, de akár utcán is a forgalomban.
Pipáld ki az ünnepeltnek az autós bakancslistáját!

 Szeretnél olyan autós ajándékot adni, ami emlékezetes és egyedülálló?
Az autós élmények igazi kincsek lehetnek az autómániásoknak. A Meglepkek.hu oldalon széles választékban találhatók bakancslistás autós élmény, köztük a legkedveltebb a tűzpiros Ferrari élményvezetés, a 68as Mustang Elenor adrenalindús pillanatai és a Hungaroringes tesztvezetések, száguldások egy Lamborghinivel vagy akár egy Mustang GT-vel.
De van a kínálatban Formula Renault, Mclaren, Ferrari 458 Italia, Ferrari Roma, Ferrari 488 Gt, Porsche , Subaru, Nissan GTR. Egyszerűen bármi ami szem-szájnak ingere!
Egy ilyen ajándékra nagyon nagyon sokáig emlékezni fog a megajándékozott!

De felmerülhet benned a kérdés, vajon kinek ajánlottak ezek az ajándékok, és miért jó döntés az autós élmények közül választani? 

A vezetés az élményének varázsa. Az autók mindig is a sebesség és a szabadság szimbólumai voltak. Az élményvezetések lehetővé teszik, hogy az ünnepelt, de akár Te is átéld a versenypályák és az autók világát, nem csak az anyósülésen ülve, hanem vezetve ezeket a csodagépeket. 

Az autós élmények adnak egy kis ízelítőt a profi versenyzők életéből, és a Meglepkek.hu oldalán megtalálod a legjobb lehetőségeket amik csak vannak itt Magyarországon, de még a határon túl is van már lehetőség valódi versenypályás vezetésre.
A Slovakia Ring profi pályáján is van lehetőség a luxusautó repertoárt meghajtani.

Az autós élmények közül a már említett Ferrari élményvezetés magasan kiemelkedik a sorból.
Ferrariból kiemelkedő kínálat van, hogy mindenki megtalálja a kedvencét vagy éppen több fajtát is kipróbáljon.
Van lehetőség vezetni Ferrari 458 Italiat, Ferrari 430ast, Ferrari Romat, Ferrari 488 Gt-t, Ferrari Californiát és Ferrari F8at is!

Gondolj csak bele, ezt adod ajándékba! Vezetni fogja azt a legendás olasz szuperautót, amiről mindig is álmodott! A gyorsulás ereje, a kanyarok íve és az autó dinamikája olyan élményeket nyújtanak, amelyeket sosem fog elfelejteni. Az élmény nem arról szól, hogy valaki kitapossa az autó lelkét, hiszen ahhoz az az 50-70-100-150 forint, attól függően hány körös vezetést szeretne valaki ajándékozni azért kevés lenne.
Ez az élmény arról szól, hogy vezesse, élvezze az álomautót. Érezze az illatát, az erejét mikor odalép a gáznak.

De a Ferrari mellett nem szabad elfelejtenünk a klasszikusok álmát a 68as Mustang Elenort! A filmekből ismert ikonikus autó iránti rajongás most valósággá válhat. Az ereje és a stílusa miatt a Mustang Elenor a vezető és a néző szívét is megdobogtatja. Ez az autó nem csak egy jármű, hanem egy életérzés megtestesítője. A Tolvajtempó klasszikus főszereplője.

Nem maradnak élmény nélkül azok sem, akik a versenypályákat preferálják, a Hungaroring lesz számukra az igazi kaland. Itt valódi profi versenyzővé válhat, miközben a Hungaroring kanyarjait hódítja meg. Az adrenalinfokozatok garantáltak! De persze vannak olyan versenypályáink is amik nem ennyire exkluzívak, mint a Hungaroring.
A DRX ring Kiskunlacházán, az Euroring Örkényen, M-Ring Monoron és a Slovakia Ring Diósförgepatonyon.

Az autós élmények nem csak az autórajongóknak, de mindenki számára fantasztikus ajándékok lehetnek. A felnőttek és a fiatalok egyaránt élvezni fogják a látványt, a hangot, a benzingőzt és a szabadságot, amit az élményvezetések nyújtanak. Ezek az autós élmények az élet olyan emlékei lesznek, amit sosem fog elfelejteni. Az autós élmények azoknak is ajánlottak, akik szeretnének egy kis izgalmat a mindennapjaikba. 

Irány a Meglepkék. Külön kategória van Autós ajándékokból, amiben tudsz válogatni autótípusok és versenypályák között a pénztárcád vagy a megajándékozott autós bakancslistája szerint!

Klikk ide és nézd meg az Autós választékot!