Romantikus programok pároknak - Meglepkék

Romantikus programok pároknak

Szerelem, nyár, napfény, ideális összeállítás egy csodaszép szerelemhez. Egy bontakozó románc kezdetén minden, még egy közös séta is romantikus programnak számít. De mint tudjuk, egy idő után elúszkálnak a rózsaszín felhők, és következnek a szürke hétköznapok. Ilyenkor érdemes feldobni a kapcsolatot egy romantikus programmal, amihez most adunk nektek pár ötletet földön, vízen és levegőben egyaránt.

Földön 

Egy romantikus vacsora mindenképp nyerő ötlet, főleg, ha ehhez semmi tennivalótok nincs, csak megjelenni, és átadni magatokat a kulináris élvezeteknek. Kínálatunkban számos helyszínen nyílik lehetőség romantikus vacsorára, piknikre vagy akár ebédre is: a Kopaszi-gát szabad terétől kezdve a Margitszigeti víztornyon át akár a repülőtérig vagy a Budai Vár exkluzív termeiig. 

Kollégáink a megjelölt helyszínen mindent előkészítenek a tökéletesen romantikus alkalomhoz, majd eltűnnek, és csak akkor bukkannak fel újra, amikor el kell tüntetni a randi nyomait. Külön öröm, hogy semmi dolgotok nincsen a szervezéssel, pakolással, mi mindenről gondoskodunk.

Legyen szó évfordulóról vagy éppen bármilyen különleges alkalomról, egy romantikus esti séta kéz a kézben elég sablonosan hangzik. Mindaddig, míg el nem értek a megfelelő helyre, ahol egy csodaszép tűzijátékban gyönyörködhettek, míg a zenekar a kedvenc számotokat játssza.

Egy 2 órás városnézés is igazán romantikus lehet a Tuk-Tukkal, ami alatt igazán varázslatos helyekre nyerhettek betekintést. Nem kell mást tenned, mint kínálatunkból kiválasztani a nektek való ajándékot, és indulhat is a romantikázás.

Élmények víz(b)en 

Ha inkább a vízen romantikáznátok, az sem akadály, hiszen számtalan hajós, vizes programra lelhettek a Romantika és lánykérés menüpont alatt. 

Választhattok Visegrádi vagy Szentendrei túrát motorcsónakkal, városnézést vízi Limuzinnal vagy akár naplemente túrát a Balatonon. Mindegyik garantáltan összehozza a párokat, mivel romantikus, egyedi és kifejezetten személyre szóló időtöltés vár rátok. 

Ha pedig inkább a wellnessben találnátok meg az igazán frissítő kikapcsolódást, akkor vár titeket a Gasztro Wellness csomagunk a Rudas fürdőben. Nem csak a kényeztető pancsolás vár rátok, de még a gasztronómia tekintetében is el lesztek bűvölve. A romantika garantált.

Romantikus programok a levegőben 

Repkednétek, mint a pillangók a gyomrotokban? Ha egy emlékezetes városnézésre vágytok a naplementében, akkor miért ne tehetnétek meg ezt a levegőből? A 25 perces városnéző repülés az éjszakai fényben fürdő Budapestet tárja a szemetek elé úgy, ahogy még soha nem láttátok. Adrenalindús élmény, de ugyanannyira romantikus is.

Ha inkább nappal repülnétek, akkor a hőlégballonos túra a jó választás.

Végül pedig, ha igazán komolyra fordulna a kapcsolat, akár a levegőben is megkérheted a párod kezét. Ehhez nyújt hatékony segítséget a Repülős lánykérés, ahol a városnézés közben egy molinóra írva teheted fel a nagy kérdést. A meghatottság garantált, az “igen”-nek pedig jó esélye van.

Ha még nem döntöttél, böngészd át kínálatunkat, és találd meg az igazán nektek szánt élményt!