Romantikus programok - Meglepkék

Romantikus programok ősszel

Elmúlt a nyár, észrevétlenül beköltözött az ősz a mindennapokba. Sokan ezt szomorúsággal fogadták, hiszen az ősz ritkán meghitt, és sokkal kevesebb a lehetőség a szabadtéri romantikus programokra. Tippjeinkkel biztos, hogy sikerül bensőségessé varázsolni még a legzordabb napokat is. 

Búcsúzik a természet

Valószínűleg bele sem gondoltál még, de egy séta a hűvös őszben igazán romantikus is lehet. A színes, hulló falevelek, amikből sokszínű csokrot lehet gyűjteni, remek közös élmény lehet. Hiszen kit ne sarkallna versengésre, hogy ki találja meg a séta alatt a legszebb levelet? Vagy éppen a legtöbb termést, amiből együtt mókás figurát lehet készíteni a meleg szobában? A lényeg itt is azon van, hogy egymás társaságát élvezve éljétek át a programokat, hogy közös élményekké váljanak.

Ha szeretitek az állatokat, vár titeket a vadaspark vagy éppen az állatkert, ami ősszel különösen hangulatos. Bár nem a legromantikusabb program egy röfögő vaddisznóval fotózkodni, de ha jól érzitek magatokat, akkor akár bele is férhet.

Romantikus programok

Ha szabadtéri programra csalnád el a párod, akkor titokban akár egy romantikus piknik is szóba jöhet a Gellért-hegy oldalában. Miért kéne fedett helyre vonulni, mikor csak egy puha, vastag pulóver kérdése az egész, és már élvezhetitek a természet közelségét és a meghittséget? Ennél például semmire nincs gondotok, hiszen elég csak megérkezni a megbeszélt helyre, ahol vár rátok egy leterített pléd és néhány puha párna, egy piknikkosár és sok finom falat. 2 órán keresztül élvezhetitek a romantikus pikniket, de így ősszel akár még elég is lehet belőle. Ezután nincs pakolás vagy rendrakás, ez mind a mi feladatunk, nektek csak tovább kell andalogni, és élvezhetitek egymás társaságát. 

Ez akár egy lánykéréshez is tökéletes díszletet biztosíthat, ha meg szeretnéd kérni a kedvesed kezét. 

Ha inkább a luxust élveznétek, akkor csak rátok vár egy limuzinos program, aminek keretében ketten élvezhetitek az óriási autó kényelmét. Minden a ti elégedettségetekért van, így használjátok ki bátran. Sőt, akár egy eljegyzést is megejthettek útközben, melyhez egy egyedileg készített molinóra is szükség lesz. Mire vársz még? Ha tudod, hogy vele szeretnéd leélni az életed, ne habozz! 

Romantikus lánykérés 

A lánykérés módja mindig egyedi és attól függ, hogy milyen a habitusotok. Hiszen ez lehet extrém, izgalmas, régimódi, valamint persze romantikus is. 

Szeretitek az adrenalindús élményeket? Kérd meg kedvesed kezét a levegőben! Hőlégballon, helikopter vagy bármi más? Nincs akadálya, nálunk mindet elképzelheted és megvalósíthatod! 

Gyertyafényes vacsora egy exkluzív környezetben? Esetleg egy vacsora a Budai Várban vagy a Citadellán? Vásárold meg az élményt, és mi felejthetetlenné tesszük a számotokra! Nem lesz gondod semmivel, csak tedd fel a nagy kérdést kedvesednek!

Inkább mókás legyen vagy meghökkentő? Királylányos, lovas lánykérés a Vajdahunyad várban? Esetleg egy megrendezett jelenet sok tűzoltóval? Ha tudod, hogy nem hajt el utána, akkor miért ne? Mivel mindenki különböző, így az élményeink között is megtaláljátok az igazán mókás, de romantikus programokat is.

Ha romantikus programra vágytok, vágjatok bele! Weboldalunkon minden alkalomra találtok opciót, legyen szó egy kis sétáról vagy éppen egy nagyszabású, hajós piknikről, mindenben benne vagyunk! Mert az élmény örök!