Panorámavadászat a Városligetben a Ballon-kilátóban - Meglepkék

Panorámavadászat a Városligetben a Ballon-kilátóban

Budapest varázslatos szépségeit mindenki szívesen felfedezné, de mi lenne, ha egy szokványos városnéző sétával szemben egy másik kalandra vállalkoznál? Budapest szívében, a Városligetben található Ballonkilátó pontosan ezt kínálja. A hőlégballonos repülés nemcsak egy élmény, hanem egy igazi kaland, amelynek emléke egy egész életre szól.

A Ballon-kilátó a Városliget régi időkben is kedvelt attrakciója volt, most pedig új életre kel a Liget Budapest Projekt részeként. A hőlégballon a park közepén, a Mimóza dombként ismert részen található, ahol egy talajhoz rögzített csörlő , inkább csörlőrendszer segítségével emelkedik az égbe, persze mindig ügyelve arra, hogy az utasok 100% biztonságban legyenek. A hőlégballon fedélzetén 15-25 utas és a pilóta fér el, itt lehetőségetek nyílik a város feletti lenyűgöző kilátást élvezni, ha jó idő van, akkor akár 150 méteres magasságból. Repülés közben a hőlégballonból lenyűgöző látvány tárul elétek. Budapest ikonikus látnivalói egészen más megvilágításban tűnnek fel. A Széchenyi Fürdő, a Vajdahunyad Vár és a Városligeti Műjégpálya miniatűrnek tűnik, ahogy lassan emelkedtek felfelé. 

Magasabban fogtok lebegni, mint a Gellért-hegy vagy a MOL torony.

A város lüktető élete kis játékbabákra zsugorodik a távolból nézve, és a pillanat, amikor mindezt élőben látod, feledhetetlen élményt nyújt. Aki egyszer repült már a hőlégballonból, az tudja, hogy ez az érzés páratlan, és újra át szeretné élni.

A hőlégballonos repülés nem csupán egy élmény, hanem egy romantikus program is lehet, amely különlegességével emlékezetessé tesz minden alkalmat. A hőlégballonos élmény tökéletes választás lehet szerelmeseknek, akik egy felejthetetlen kalandban szeretnék megünnepelni szerelmüket..

De miért éppen ezt a fajta ballonos repülés lenne az ideális választás a közel 3000 Meglepkék élmény közül? 

Nos, először is, a hőlégballonos repülés egy olyan kaland, amely egyszerre izgalmas, kalandos és megnyugtató. Ahogy a kosár a levegőbe emelkedik, az ember érzi, hogy minden gond és aggodalom szinte elillan. Másrészt, ez a program kivételes lehetőséget kínál arra, hogy Budapestet és környékét egyedülálló módon láthassátok. A magasból nyíló panoráma lenyűgöző látványt nyújt, és olyan érzés, mintha egy másik világba lépnétek.

De azt is el kell mondanunk, hogy ez nem egy hőlégballon. Nincsen melegítő láng, az az ijesztő hang. Egyszerűen ez egy hatalmas héliummal töltött lufi amibe ha jól “belekapaszkodtok” megmutatja a várost. 15 perc egy menet ami alatt felemelkedik és visszaérkezik biztonságosan a földre.

Ez a ballonos repülés rendkívül romantikus élmény. A legtöbben párjukkal jönnek repülni, de szuper közös kaland családdal, barátokkal. Tökéletes Apa-lány, Anya-lánya vagy fordítva :-) Apa-fia vagy Anya-fia programként. De elhozni a szülőket, nagyszülőket és megmutatni nekik Budapestet ahogy eddig még soha nem látták az is lehet szuper ajándék vagy egy CSAK ÚGY ALKALOM, mert ki akarod mutatni mennyire szereted őket.

 Gondolj csak bele, milyen lenne együtt szárnyalni a magasban, miközben a naplemente festi a horizontot! Végül pedig, ez a program emlékezetes ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, évforduló, vagy akár csak azért, hogy kimutassuk valakinek, mennyire fontos nekünk. A hőlégballonos repülés egyszerűen olyan élmény, amit nem lehet elfelejteni, és ami minden bizonnyal örökre az emlékek között marad.

Nálunk volt olyan kolléga is aki tériszonyos, de ez az élmény nem zavarta, sőt kifejezetten várta és nagyon élvezte. Nem billeg, nem illeg, nincsenek ijesztő kilengések.

Ezeket a csomagokat hoztuk össze! Válaszd ki a magatoknak legmegfelelőbbet:

Panorámavadászat a Városligetben a Ballon-kilátóban

Családi panoráma vadászat a Ballon-kilátóban a Városligetben

Romantikus repülős kaland kettesben a Ballon-kilátóban

Mutasd meg Budapestet a Ballon kilátóból a gyerkőcnek!

Amire figyelned kell a Ballon- kilátóban:

Az élmény fokozottan időjárásfüggő. Ez azt jelenti, hogy a repülés lehetősége az aktuális időjárástól függ. Ha a BallonKilátó pilótái úgy ítélik meg, hogy az időjárási körülmények nem megfelelőek vagy nem biztonságosak, akkor saját belátásuk szerint bármikor lemondhatják a repülést. A biztonság mindig elsődleges szempont, és a pilóták felelőssége, hogy mindenki számára biztonságos körülmények között tartsák a repülést. 

Gyerkőcök is jöhetnek, de csak 120 cm felett, mert ők tudnak akadálymentesen kilátni a kosárból.

Tehát, ha szeretnéd Budapestet egy egészen új perspektívából megismerni, és egy romantikus programmal meglepni a párodat, ne habozz a Ballonkilátót felkeresni. A hőlégballonos repülés emlékezetes és különleges élményt nyújt, amelyet mindketten örökre megőrizhettek. Ne feledd, hogy az időjárás változékonysága miatt a repülés időpontja változhat vagy elmaradhat, de ez nem csökkenti az élmény varázsát és különlegességét. Éld át Budapest felett a magasból ezeket a varázslatos és felejthetetlen pillanatokat!

Írj ránk e-mailen info@meglepkek.hu vagy csörögj ránk telefonon (+36 30 111 0323)  és megmondjuk mik az esélyek a repülésre. Érdemes e elindulnod a Városligetbe!