- Meglepkék

Ördög vagy Angyal?- Jó gyerek, rossz gyerek kaparós bakancslista

Ez majd segít Neked is, ha nem tudod eldönteni hogy Ördög vagy Angyal bőrbe bújt-e a gyermek

Szülőként tudom, hogy gyermeknevelés közben időnként (elég gyakran) felmerülnek kihívások és kérdőjelek - vajon jól csináltam-e lehet túl szigorú voltam vagy túl engedékeny, állandó dilemma önmagaddal, vita a pároddal és a gyerekkel, de kitaláltunk egy játékot, aminél csak azt kell eldönteni, hogy jutalmat vagy büntetést érdemel a gyerkőc a többi már csak a szerencsén múlik! A játék neve: Ördög vagy Angyal Kaparós Bakancslista!

Mi az az Ördög vagy Angyal Kaparós Bakancslista?

Ez egy fantasztikus eszköz, amely segít a gyereknevelésben, és kiváló motivációt nyújt a gyermekeknek a jó magatartásra. Az Ördög vagy Angyal Kaparós Bakancslista olyan, mint egy bakancslista, amit a mi is a gyerkőcök segítségével állítottunk össze. A lista két részből áll: az "Ördög" oldalon vannak azok a dolgok, amelyeket akkor kell lekaparni ha a gyermek nem fogadott szót, nem csinálta amire kértük vagy amik miatt büntetés járhat, míg az "Angyal" oldalon találhatók azok a közös programok, amit akkor kap a gyerkőc, ha segített szófogadó volt, jó jegyet kapott, akkor jár neki a jutalom.

Hogyan működik az Ördög vagy Angyal Kaparós Bakancslista?

Az Ördög vagy Angyal Kaparós Bakancslistát a Meglepkek.hu-n könnyen megrendelheted. Kapni fogsz egy egyedi kivitelezésű bakancslista táblát, amit otthon a gyermekeddel együtt kaparhattok le, annak megfelelően hogy jól viselkedett vagy rosszul. Együtt beszélgethettek az elvárásokról, és a gyermeked is elmondhatja a véleményét arról, hogy szerinte mi érdemel büntetést vagy jutalmat.

Aztán jöhet a szórakoztató rész! Ha a gyermeked jól viselkedik, akkor az "Angyal" oldalról kapartok, amit a gyermek izgalommal kaparhat le, hogy megtudja, milyen jutalmat kapott. Lehet, hogy aznap kiválaszthatja, mit szeretne enni a vacsorára,elmentek a kedvenc cukrászdájába vagy esetleg egy  maratoni közös játéknapot tartotok, a választás az övé.

De ha a gyermek  nem viselkedett túl szépen, akkor az "Ördög" oldalról választhat egy kaparható részt, aminek a lekaparása után kiderül, milyen büntetés jár neki. Egy kis takarítás, wc pucolás,  vagy egy kis digitális detox , amit meg kell tennie a helyes útra térés érdekében.

Miért jó választás az Ördög vagy Angyal Kaparós Bakancslista?

Az Ördög vagy Angyal Kaparós Bakancslista nem csak motiváló és szórakoztató, de segít abban is, hogy a gyermeked megtanuljon felelősséget vállalni a cselekedeteiért. A jutalmak és büntetések rendszere pozitív erősítést ad, és segít a gyermeknek elérni a kitűzött célokat.

Ez a bakancslista arra is lehetőséget ad, hogy még jobban megismerjétek egymást. Beszélgethettek a gyermeked vágyairól, céljairól, és arról, hogy mit szeretne elkerülni. Ezáltal erősödhet a kapcsolatotok, és mindketten még jobban értékelni fogjátok egymást.

Az Ördög vagy Angyal Kaparós Bakancslista remek eszköz a gyereknevelésben, amely segít a pozitív változások elérésében és a gyermeked felelősségvállalásának fejlesztésében. Ez egy olyan ajándék, amellyel együtt élvezhetitek a közös pillanatokat és emlékeket gyűjthettek.

Ne habozz tovább! Látogass el a Meglepkek.hu-ra és rendeld meg az Ördög vagy Angyal Kaparós Bakancslistát, hogy izgalmas és szórakoztató módon segítsd a gyermeked fejlődését!

 Készüljetek fel a vidám kalandra!