Mi lehet az ideális program kamaszoknak? - Meglepkék

Mi lehet az ideális program kamaszoknak?

Hogy milyen az ideális program kamaszoknak? Tilts meg valamit, és megtudod! Na jó, ennyire azért nem kell kisarkítani, de tény, hogy szeretik az izgalmas, adrenalindús, esetenként extrém programokat, amitől égnek áll az ember haja. Lássuk is, hogy mi az ideális ajándék kamaszoknak, amivel tuti nem lövünk mellé.

Egyedül vagy többen?

Amennyiben egyedüli feladatot választanánk, akkor tökéletes lehet a szélcsatornás lebegés, ami óriási szabadság érzetet nyújt. Egészen olyan élmény lesz, mint amikor a filmek főhősei vetik ki magukat a repülőből, több ezer méter magasból. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked átélhesse ezt az érzést, netán inkább ezt adnád, mint egy tandemugrást, akkor ne habozz, biztosan nagy lesz az öröm.

Érdeklik a fegyverek? Esetleg rendvédelmi pályára készül? Itt a remek alkalom, hogy kipróbálja, hogy milyen is egy igazi fegyvert fogni. Lővészettel kapcsolatos csomagjainknak se szeri, se száma, hiszen kamaszkorban még az elképzelhetetlen is elkezdi érdekelni a fiatalokat. Ne hagyjuk, hogy kimaradjon, ajándékozz neki egy koronglövészetet, esetleg egy Terminátor lövészetcsomagot! 

Amennyiben egy igazán adrenalindús élményre vágynátok, akkor ne hagyjátok ki a RedJet-tel történő driftelést a Dunán. 440 lóerő, hajtűkanyarok és sok vízcsepp? Igazán vonzó lehet minden sebességőrült kamasznak. A legjobb hír pedig, hogy 16 éves kor alatt szülői felügyelettel vehet részt benne, így anyuka vagy apuka sem ússza meg szárazon!

Egy kamasz életében jó esetben ilyenkor nyílik ki igazán az első szerelem. A fiúknál a hódítási vágy, hogy meglepjék a kiválasztott lányt, megmutassák, hogy tényleg tetszik nekik. A lányok esetében pedig, hogy meg lehet-e nyerni az adott fiút, esetleg észreveszi-e a neki tetsző srác, hogy milyen vonzó kis hölgy lett? Mind fontos és halaszthatatlan kérdés az életükben. Segíthetjük az udvarlást egy jól irányzott romantikus piknikkel.

Az autózás szerelmesének kedveskedhetsz akár egy rallyautó vezetéssel, vagy éppen egy luxus autóban, illetve sportautóban történő utazással. Egy Bigfoot vezetése is lehet opció, de előtte mindenképp utána kell járni alaposan a feltételeknek.

Csoportos programok kamaszoknak

Ha a barátaival lepnéd meg kamasz gyermekedet, akkor óriási sikere lehet egy csoportban történő virtuális világba való belépésnek. Ennek keretén belül rengeteg mókás percet szerezhetsz nekik, hiszen a virtuális szemüvegben már a mozgás is kihívás, és kívülről figyelve nagyon vicces. Ugyanúgy egy csoportos konzol partytól is biztosan be fognak zsongani.

A paintball is óriási sikert hozhat, hiszen nincs is jobb, mint festéklövedékkel lelőni a haverokat. Egyrészt meglehetősen színes program (a szó szoros értelmében is), másrészt ötvözi magában a fegyverekkel kapcsolatos vonzódást és a csapatjátékot is.

Lányok esetén nagyon jó választás lehet egy főzőkurzus a barátnőkkel, esetleg egy élményfestés, melynek során rájönnek, hogy igenis ők is tudnak jól festeni.  

Végül pedig a szabadulószoba is tökéletes választás. Attól függően, hogy mit szeretnek, kedvükre válogathatnak, kezdve a Trónok harcától a Fűrészig, számtalan szituáció és szoba várja őket. Csapatban sokkal érdekesebb és izgalmasabb, mint párban, így lehetőleg használjátok ki a rendelkezésre álló keretet a személyek szempontjából.

Ha a fentiek alapján sem kaptál elég ihletet, akkor akár ajándékutalványt is vásárolhatsz, amit a kamasz gyermeked arra a programra vált be, amire csak szeretné. Kell ennél több?

Nézz körül a kínálatban, és válaszd a legjobbat!