Legmenőbb 2024-es “Úgy szeretlek majd megeszlek” ajándékok Valentin napra 💖 - Meglepkék

Legmenőbb 2024-es “Úgy szeretlek majd megeszlek” ajándékok Valentin napra 💖

Legmenőbb 2024-es “Úgy szeretlek majd megeszlek” ajándékok Valentin napra 💖

Megkezdtük a visszaszámlálást, hamarosan itt a Valentin nap! Az év egyik legromantikusabb napja, amikor a szerelem és az érzelmek nem csak szárnyra kapnak de soha nem látott módon szárnyalnak is. Jön a szokásos fejtörő, vajon minek örülne? Egy macinak vagy virágnak esetleg egy közös fotónak? Minden olyan sablonosnak és unalmasnak tűnik, de hadd mutassuk meg neked az idei év legmenőbb Valentin napi ajándéka itt, amik nem kimondottan a romantikus filmek kellékei, de garantáltan emlékezetes pillanatokat okoznak majd!  

Kámaszutra Bakancslista – Hogy a Valentin nap ne csak egy napról szóljon

Ezzel az ajándékkal egy új dimenziót fogtok nyitni a párkapcsolatotokban.  Van élet a misszionárius póz után is, sőt igazán csak ott kezdődik… A Bakancslista megmutatja nektek, hogyan pipáljatok ki 100 pozitúrát az alapoktól egészen a haladó szintig. Ezek a pozitúrák nem csak az érzéki élményt erősítik, de néhány akrobatikus elemmel is fűszerezetük őket, hogy az izgalom mellett ne maradjanak ki a  vicces pillanatok sem. Így ha egy kis kihívásra vágytok a kapcsolatotokban, a Kámaszutra Bakancslista egy tökéletes választás!

Lovebox – Az Érzelmek Üzenete, ezt akkor válaszd ha még friss a kapcsolatotok

Ez az ajándék azoknak készült, akik szeretnek egy pohár borral csak úgy leülni a másik mellé és hajnalig beszélgetni, ha ezt az ajándékot választod biztosan nem fogytok ki a témákból. Ezek nem a szokásos házimunka beszélgetések lesznek, erre azért készülj! A Little Love Box egy pároknak készült kártyacsomag , mely különböző kategóriákba sorolt kérdéseket tartalmaz.  Azt, hogy éppen melyik kategóriából kell húznotok, a dobókocka segítségével tudjátok majd eldönteni. A játék során közelebb kerülhettek egymáshoz, akár sosem érintett témákról is beszélgethettek, valamint az önismeretetek is javulhat, hiszen észre majd menet közben meglátjátok, hogy sok kérdésre nem is annyira egyszerű azonnal válaszolni.

Szerelemlakat – A Szív Zárra Akasztva

A szerelmi lakatok a világ minden táján az örök szerelmet jelképezik. Egy ilyen ajándék egyedi lehetőséget kínál arra, hogy a ti is megörökítsétek a kapcsolatotokat. Gravíroztasd a lakatotokra az évfordulótok, egy közös idézetet vagy a neveteket, találjátok ki közösen, hova teszitek, vannak lakatfalak de tehetitek olyan helyre is, ami nektek valamiért különleges, a lényeg a közösen átélt pillanat, azt már nem veheti el tőletek senki, ez a  szimbólum lesz az, ami mindig emlékeztetni fog titeket az erős kapcsolatotokra.

FCK Box – Vicces És Pikáns Társasjáték Pároknak

Ha pedig a humorosabb oldalatokat szeretnénk megmutatni, itt van a FCK Box, az interaktív társasjáték. Ez a játék új szintre emeli a kapcsolatotokat, és garantáltan sok nevetést és izgalmat hoz. Nyissátok ki a piros dobozt, húzzátok be a függönyt, és készüljetek a vicces, szexi, mocskos és ivós feladatokra! A dobozban találtok 110 szuper vicces és jó néhány meglehetősen “mocskos” feladatkártyát, amivel több órán keresztül nagyon  jól fogtok szórakozni. Ráadásul 12 meglepetéskártya és 12 büntetőkártya is vár titeket, hogy még tovább élvezzétek a közös pillanatot!

Hagyjuk a hétköznapi sablonos ajándékokat, és szenteljük ezt a különleges napot olyan meglepetésnek, amik örökre az emlékezetünkben maradnak!

A Valentin nap az, amikor az érzelmek és a közösen megélt pillanatok a legfontosabbak. Így hát ünnepeljétek a szerelmet egy kis humorral és élménnyel fűszerezve, és hozzátok ki a legtöbbet ebből a különleges napból! 💘 #valentinnap #ajándékok #szerelem #meglepetés