Karácsonyra az élményajándékánál nem lehet szebbet, különlegesebbet adni – se magadnak, se másnak - Meglepkék

Karácsonyra az élményajándékánál nem lehet szebbet, különlegesebbet adni – se magadnak, se másnak

Karácsonyra Bakancslistás Élményajándékok!

Hiszen amikor a megajándékozott, az ünnepelt átéli azt az élményt, amit neki szántál és emlékké válnak azok a csodálatos lehet, hogy borzongós, euforikus pillanatok akkor azokhoz az emlékekhez utána téged köt. A te figyelmességedet, törődésedet, amivel kiválasztottad neki az életre szóló pillanatot!

Abban a csomagban nem csak egy ajándék lesz, hanem egy emlék, egy mosoly, egy kis libabőr!

Ezeket az élményeket becsomagoltuk és egy utalvány formájában átadhatóvá formáltuk!

Lehetőség van különböző formában, szép és még szebb borítékban, díszdobozban megrendelned, hogy ne kelljen bajlódni a csomagolással.

A tárgyak megszállott gyűjtögetése és pakolgatása helyett egyre többen gondolják már úgy, hogy az élmény az, amiből minél többet kell gyűjtenünk, éppen ezért egy élmény kupon tökéletes választás akkor is, ha a saját bakancslistádról szeretnél lehúzni valamit, és akkor is, ha a legjobb meglepetést keresed egy szerettednek, barátodnak.

A Meglepkéknél találsz jó pár különleges élményajándékot kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Az élményajándékban az a jó, hogy mindenkinek van egy, ami hozzá illik, de érdemes szem előtt tartani, hogy sokszor azzal aratod a legnagyobb sikert, ami látszólag teljesen távol áll a megajándékozottól. Kicsit ki kell mozdítani a komfort zónájából! Kicsit olyat válassz neki, ami fent van a listáján, de mindig tartott, kicsit félt tőle, de most itt az idő, hogy kipipálja!

Ilyen élmények a klasszikus Tandemugrás 4000 méter magasról, Bungie jumping helikopterből, lövészetek éles fegyverekkel, palackos merülés, tankvezetés, repülőgép vezetés, műrepülés akár egy sugárhajtású repülővel!

Mindenkinek megvannak a saját kis démonjai, amiket szeretne leküzdeni. Segíts neki ebben és ajándékozd meg olyan élménnyel, amitől szélesebb lesz neki a világ!!! Hidd el megköszöni! 

Igaz, csak utána, mert addig lehet, hogy lesz egy kis cidri :-)

A gyerekprogramok is már egyre komolyabbak! A legkisebbeknek adnak olyan családi élményt, amire felnőtt korukban is emlékezni fognak, ellentétben a negyvenkettedik plüss cicával, de egy élmény ajándék a felnőttekből is kihozza a gyereket!

Élményajándékok találhatóak nagyon vagány gyerekeknek is, mint pl: Driftoktatás, Szélcsatornás lebegés, Lövészet, Kutyaszánozás, Redjettel száguldozás a Dunán!

Bármilyen alkalomra is tökéletes választás az élménykupon, legyen szó szülinapról vagy a legnagyobb ünnepről a Karácsonyról.

Az élmény nem csak boldogabbá, egészségesebbé is tesz. Egy élmény kupon a boldogsághoz vezető utat kövezi ki! Az "Angol tudósok" :-) kutatásai kimutatták, hogy a fejünkben a vidámság és a jólét a fizikai egészségre is kihat, az élmények gyűjtése iránti sóvárgás pedig olyan emberi igény, amelynek kielégítése egyértelműen jótékony hatást gyakorol a kedélyállapotunkra.

Amikor új dolgokat próbálunk ki, az agyunkban olyan területek aktivizálódnak, amelyek a boldogságért, az elégedettség érzéséért felelősek, javul a hangulatunk, elégedettebbek leszünk, izgalmasabbnak, kiegyensúlyozottabbnak látjuk az életünket és erősebbek lesznek a szociális készségeink. Tudtad például, hogy ha két ember közösen próbál ki egy új élményt, nagyobb eséllyel esnek szerelembe egymással? Pedig így igaz!

Lepd meg szeretteidet és magadat is az új élményekkel!

Mindenkinek van egy lista a fejében, ami élményekkel van tele! Valakinek kicsit nyugisabb valakinek kicsit merészebb élmények vannak beledobva egy cilinderbe, amiből az élet húz mindig, de azért segíthetünk neki :-)

Mindig is kiakartál próbálni egy Ejtőernyős Tandemugrást, Főzőkurzust, Nagy kaliberű vadászpuskát, Taktort, Tankot, Ferrárit, Motorcsónakot, Hőlégballonos repülést, Repülőgép vezetést, Éjszakai Raftingot, Extrém Quadozást, Off-Road kalandot???

Hát akkor mire is vársz? Azt nem mondhatod, hogy nem tudod hol kell elintézni!

Csak egy telefon vagy email! Ennyire vagy a megvalósítástól, ha magadnak vagy akár ajándékba szánod!

ADJ ÉLMÉNYT!