- Meglepkék

Káma-Szútra kaparós Bakancslista játék magyarul ajándékba

Izgalmas, kicsit pikáns magyar nyelvű, humoros elnevezésekkel készült ajándék kedvesednek, pároknak vagy hivatásos szingliknek aki csak tapasztalatot gyűjtenek! 
Ha kell valami frappáns ajándék mikor vendégségbe mentek egy üveg finom itallal akkor ez jó választás.
 
A Káma-Szútra az élet érzéki örömeinek egyik legősibb tankönyve, az indiai szubkontinens világszerte legismertebb irodalmi műve, jelentéstartalmában túlmutat a nyugati fogalmak szerinti „szexuális tankönyv” fogalmán, valójában az életre és a szerelemre tanító mű.
Ha az ősi tanító szerelem könyvét és a kaparós Bakancslistát ötvözzük egy felfedező listát kapunk amit ha sorban kipipáltok akkor intim életetek is izgalmasabbá és színesebbé válik. Büszkeségfalra is kikerülhet ha elég bátrak vagytok, megmutatva barátoknak ismerősöknek, hogy ti már más szinten művelitek a szerelem művészetét!

Ide klikkelve már meg is tudod rendelni és 1 nap alatt kiszállítjuk hozzád:
 
A legtöbb pár, ha megtalálta azokat a szexpózokat, amelyek számára elhozzák a remélt élvezetet és orgazmust, általában lecövekel, és nem nagyon próbálgatja tovább a pozitúrákat, hiszen azt, ami jól bevált, nem akarja újért feladni.
Kitapasztalni, mi a jó és hogyan, jó, és kell is egy párkapcsolatban, hiszen ez alapköve a szexuális oldalának. Az azonban már kevésbé jó döntés, ha egy pár mindig csak ugyanabban a néhány pozícióban szeretkezik, és nem próbál ki semmi újat, hiszen ez a szex rutinná válásához vezethet, még ha két ember nagyon szereti és kívánja is egymást.Mindig érdemes új dolgokat kipróbálni, illetve színt vinni mindabba, ami a hálószobában történik. Ehhez egy jó kézikönyv lehet a Káma-szútra, a Vátszjájana indiai filozófus által írt ősi, eredetileg szanszkrit nyelvű mű, amely összefoglalja az emberi szexualitás tudományát.
 
A különféle szerelmi variációk ugyan számmal vannak jelölve, de ez inkább csak a könnyebb kereshetőséget segítik, nem kell sorban menni, lehet egy kicsit rulettezni és csukott szemmel rábökni. Játszhatjátok, hogy egyik nap Te, másik nap kedvesed választ egy új pozitúrát!
 
Ennek a Káma-szútra bakancslistának köszönhetően 100 pozitúrát pipálhattok ki az alapoktól a haladó, egészen az akrobatikus szintig. Vannak amik a mindennapi technikákat erősítik, de pár akrobatikus elemmel igazán izgalmas vagy éppen vicces pillanatok várnak rátok. Pl. A Hídavatás, Íjász, Kígyó, Vágta, Hárfa….
 
Egyszerűen nagyszerű ajándékötlet ez a kaparós Káma-Szútra Bakancslista. Ragadd meg a párod és teljesítsétek a 100 féle pozitúrát! Nincs kőbe vésve, hogy egy nap, csak egyet lehet lekaparni. Profi akrobaták haladhatnak akár soronként is. Csak bírjátok szusszal!
Természetesen a megrendelt ajándékot olyan csomagolásban küldjük, hogy nem buktatjuk le az ajándékozót és nem lőjük le a poént és a meglepetés izgalmát! Teljesen semleges postai csomagolásban indítjuk útjára hozzád!
 
A szerelmi együttlét tökéletesítését befolyásolhatjuk azzal, hogy számunkra a legkedvezőbb pozíciókat választjuk ki. A találékony ember megsokszorozza tudását, a természettől és mások tapasztalataiból ellesett formákkal. Akiknek nem egyeznek a testméreteik, azok is a nekik való pozíciók által tudják gyönyörben részesíteni egymást.
Ebben a kaparós Bakancslisában több tucatnyi izgalmas szexpóz ötletet találni! Próbáljátok ki őket! Kezdjetek kaparni!!!!!!