Hogyan kapcsolódik a Kámaszútra kaparós Bakancslistához a teknősbéka a kígyó és a nirvana? - Meglepkék

Hogyan kapcsolódik a Kámaszútra kaparós Bakancslistához a teknősbéka a kígyó és a nirvana?

Csak kaparnod kell és már meg is tudod!

Ajándékozz szenvedélyt a párodnak.

A legújabb őrület a párok körében a Kámaszútra Kaparós bakancslista, amiben 100 különböző pozitúrát találsz a klasszikus misszionáriustól a teknősbékán át egyenesen a G-pontig. Ha elég bevállalósok vagytok akkor bizony mindegyiket kipróbáljátok majd. Bevalljuk őszintén szerettünk volna egy giccstől és szívecskéktől mentes de igazán szenvedélyes játékot készíteni amit a párok a legnagyobb örömmel használnak újra és újra. 



A visszajelzések alapján ez bizony az egyik legjobb ajándékötlet a szerelmespárok körében. 

A Kámaszútra Kaparós Bakancslistát úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és haladó lepedő akrobaták egyaránt megtalálják benne a kihívást. 


Így használjátok: Beszéld meg a pároddal, hogy minden este lekapartok egy pózt, na jó lehet kettő vagy három is ha bírjátok; imádni fogjátok ezeket a szenvedélytől és izgalomtól túlfűtött estéket. Tuti egyikőtök sem fog azon gondolkozni, hogy marad még egy kicsit túlórázni, a meló végeztével már pattantok is be az autóba és alig várjátok majd, hogy hazaérve egymásnak essetek.

Egy jó tanács, a hatást fokozhatod, ha hazafelé a kedvenc borotokat is beszerzed.
Most felmerülhet a kérdés a fejedben mi van akkor, ha végeztetek a 100 pózzal? Két lehetőséged is van, kezdhetitek elölről a pózokat vagy haladó szintet léphettek és jöhet a következő páros ajándék a Kámaszútra PRO, ami 52 meglehetősen izgalmas szexhelyszínnel ismerkedtet majd meg benneteket.