Házassági évfordulós meglepetés - ezekben érdemes gondolkodni - Meglepkék

Házassági évfordulós meglepetés - ezekben érdemes gondolkodni

A házasság egy szent dolog, hiszen két ember életre szóló, szoros szövetségét jelenti. Hiszen ha nem így lenne, akkor nem lennének esküvők, sem pedig holtukig együtt élő párok. Éppen ezért, a házassági évforduló minden évben megérdemli, hogy megemlékezzenek róla, akár nagyobb volumenű ajándék, meglepetés képében, vagy csak egy apró figyelmességgel. Lássuk, hogy melyek a legjobb házassági évfordulós meglepetések manapság, a kicsiktől a legnagyobbakig!

Tárgyi ajándékok házassági évfordulóra

Mivel minden év egy közös eredmény, így igenis mindenképp megérdemli az ünneplést, hiszen rengeteg közös kompromisszum és küzdelemmel teli pillanat áll mögötte. 

A virág és az édesség minden esetben tökéletes meglepetés egy feleségnek, ha szereti a növényeket és a finom bonbonokat. Persze ennél jellemzően többet szoktak adni a férfiak, de ez akkor is jól jön, ha különben a rengeteg teendő mellett nem jutott idő nagyobb volumenű készülődésre. 

A társ habitusától függően egy színház- vagy koncertjegy is igazán szívhez szóló lehet, sőt, akár egy régóta vágyott könyv is. 

Nőknek ékszer vagy épp valami fényképes ajándéktárgy szintén okos választásnak bizonyulhat. 

A férjek alapvetően már a gesztust is díjazzák, hogy eszükbe juttatjuk, hogy milyen esemény közeleg. Ajándékként a kedvenc ételük és süteményük már biztos, hogy mosolyt csal az arcukra, sőt, ha még ezekhez egy személyre szóló gravírozott bor is jár, akkor szinte tökéletes az összhatás. 

Élmény házassági évfordulós meglepetés

Persze lehetséges, hogy inkább valami kevésbé tárgyilagos ajándékot adnál a társadnak. Erre az esetre igazán jók az élmények, amik csak még jobban összekötnek és megerősítik a kapcsolatot. 

Egy finom gyertyafényes vacsora egy rendezvényhajón vagy épp a Budai Várban? Sőt, akár egy piknik is lehet Budapest több pontján is. Ezek mind nagyon hangulatosak, és persze nektek semmi dolgotok nincs azon kívül, hogy elfogyasztjátok a kitett finomságokat, és élvezitek az együtt töltött időt. 

Akkor sincs semmi gond, ha extrémebb, kalandosabb programra vágytok. Akár egy páros ejtőernyős ugrást is bevállalhattok vagy épp egy driftelést a Dunán. Mindkettőhöz kell jócskán bevállalósság, de hidd el, az emléke örökre megmarad, és emlegethetitek még az unokáknak is. Főleg, ha még egy kedves kép is készül közben. 

Ha pedig közös dologra vágytok, akkor egy közös, páros masszázs is jó választás lehet, kiváltképp a dolgos hétköznapok rohanásában. Igazán feltöltő és lazító élmény, hidd el, hogy felfrissülve, megújultan fogtok kilépni, válasszátok bármelyik masszázs csomagunkat. 

Szeretitek a vizet és nem bánnátok, ha közben még enni is lehetne? Tisztára Velencében érezhetitek magatokat, ha a páros romantikus pikniket választjátok. Igazi gondolás életérzés, és néhány jó képpel meg is örökíthetitek a legjobb pillanatokat. 

Sőt, akár limuzint is bérelhettek a nagy alkalom tiszteletére. Mit szólnátok egy városnézéshez egy csodaszép, hosszú autóval, amivel bejárjátok Budapestet vagy elmentek szórakozni? Tuti, hogy remek kilátás nyílik a városra, és ha azt gondoljátok poénnak, akár a tetőablakba is kiállhattok, hogy integessetek a többi autósnak és gyalogosnak. Hidd el, tuti visszaköszönnek!

Ugye, hogy rengeteg izgalmas házassági évfordulós meglepetés közül választhattok, ha igazán emlékezetes élményt akartok ajándékozni? Bátran keresgéljetek nálunk, hogy megtaláljátok azt, amire a másiknak leginkább szüksége van.