Házassági évfordulóra ötletek, avagy ajándékozz élményt! - Meglepkék

Házassági évforduló ötletek, avagy ajándékozz élményt!

Mai cikkünkben házassági évforduló ötleteket mutatunk be, hogy emlékezetes ünneplésnek nézzünk elébe. Ez a jeles nap mindig fontos a felek életében. Legyen szó akár az elsőről, az ötödikről, tizedikről vagy ötvenedikről, mind különleges és egyedi. Éppen ezért megérdemli, hogy méltó módon ünnepeljék meg, egy romantikus program keretében. 

Az első évforduló 

Az első évfordulónak van egy különleges varázsa. Mindegyik fontos az életben, de az első az egy mérföldkő, ami biztosan mutatja, hogy igen, 1 kerek év telt el a nagy nap óta. Ilyenkor a párok hajlamosak nagyobb, romantikusabb ajándékkal készülni az évfordulóra.

Rendkívül népszerű ajándék a különböző fotóalbumok készítése, de igen emlékezetes tud lenni egy igazi közös, romantikus élmény az első évfordulón. 

Egy romantikus vacsora mindig nyerő lehetőség, igazából a helyszín szépsége tudja csak igazán megfejelni a maga különlegességével. Erre remek opció lehet a Kopaszi-gáton, a Gellérthegyen vagy akár a Budai Várban elköltött közös étkezés. A megérkezésen, az étel elfogyasztásán, a romantikán és a távozáson kívül nincs más dolgotok, hiszen minden mást mi intézünk az igazán tökéletes randevú érdekében. 

Ha kicsit extrémebb élményre vágytok, akkor sem kell elkeseredni, mivel választhatjátok akár a 25 perces éjszakai repülést is, ahol megcsodálhatjátok a kivilágított fővárost. A napnyugtakor felszálló gépen egy romantikus élmény vár rátok, ahogy mentek egy kört Budapest felett.

További ötletek házassági évfordulóra

Minden házassági évforduló fontos, így érdemes minden évben újdonságokkal előállni. Ha már az előbbi ötleteket kilőttétek, akkor következhet egy páros masszázs vagy akár egy egy napos wellness a Rudas fürdőben. Mivel a programok lehetősége végtelen, így nehéz olyan tanácsot adni, ami megfelel egy házassági évfordulóra, mint ötlet, hiszen mindenkinek más a habitusa. 

Van, aki a romantikára esküszik, míg megint másnak inkább az extrémebb programok jönnek be. A választások tárháza kimeríthetetlen, így érdemes alaposan átgondolni a lehetőségeket. Extrémebb program esetén akár 2 fős szélcsatornás lebegés is várhat rátok.

Ezüst-, arany- és gyémántlakodalom

Ha jobban belegondolunk, egyik sem egy kis számot takar. Ennyi időt leélni egy ember mellett már önmagában büszkeség, így mindenképp megér egy kis ünneplést. Hát még, ha szélesebb körben tartjuk, akkor számos ötletes ajándékkal lehetünk gazdagabbak.

Remek házassági évfordulós ötletek lehetnek a különböző hajó vagy éppen úszóház fedélzetén elköltött romantikus vacsorák. Mivel ezek különlegesek, de nem túlságosan mozgalmasak, így bátran ajánljuk arany- vagy gyémántlakodalomra egyaránt. 

Ha igazán nagy durranással szeretnénk megajándékozni egy ilyen jeles házassági évfordulóra az ifjú párt, akkor szabadtéren rendezzünk nekik évfordulós sétát, majd ha mindenki felkészült, akkor következhet a tűzijáték, és még egy zenekar is elhúzza a kedvenc nótájukat. Kell ennél szebb, érzelmesebb és méltóbb megünneplése az évfordulónak? A meghatottság garantált.

Ahogy a fentiekből is kitűnik, az egyszerűbb és romantikus élményektől kezdve az extrémebbekig minden megtalálható a kínálatunkban, amire csak szükség lehet egy igazán szép házassági évfordulóhoz. Ne habozz, legyen minden alkalom ünnep! Ajándékozz élményt!