Élmény Bakancslisták dobogósai 2020-ban a Covid évében - Meglepkék

Élmény Bakancslisták dobogósai 2020-ban a Covid évében

Érdekes év volt a 2020. Rengeteg lemondással, korlátozással, bezártsággal. De ebben az évben is voltak születésnapok, évfordulók, családi és céges ünnepségek ahol meg kellett lepni az ünnepeltet!

Egyre jobban elterjed, hogy nem tárgyi ajándékban gondolkozunk, hanem élményekben amik hatással lesznek a megajándékozottra éveken keresztül. Az élményt mikor átéli újra és újra fejben akkor mindig a megajándékozó fog eszébe jutni. Vagyis Te aki figyeltél arra mit adj neki ajándékba, mi az amitől fülig fog érni a szája és libabőrös lesz. Íme a dobogósok!

Mindenki mástól lesz libabőrös! 

Kis hazánkban a legtöbb Élményajándék Autós Élményekből kerül ajándékozásra! Mikor az ünnepelt jobbnál jobb autókkal száguldozhat versenypályán, reptéri kifutón vagy éppen autópályán!

Az első helyezet! A NUMBER ONE az Autós élmények!!!!

Autók között persze a lista élén a Ferrari uralkodik és persze a piros. Persze mondhatjuk, hogy a szín nem számít, de akkor hazudnánk.

A piros Ferrari a Király, a Favorit, a Star!

A dobogó második helyén a Mustang áll, vagyis gurul! Itt már megoszlik kicsit a trón, mert hatalmas ajándék egy 1968-as Mustang Shelby Gt-t vezetni, de brutál érzés egy új Mustang GT 500-asnak odalépni és megérezni az 500 Le-őt.

De ha más autó az ünnepelt vágya hát akkor itt vannak a lehetőségek, hogy miket is lehet vezetni születésnapi ajándékkként!

Lamborghini, McLaren, Dodge Viper, Dodge Charger, Tesla, BMW i8, Mercedes, Subaru, Evo, Dodge Challenger, Nissan GTR, bármi amire csak az autómániások csak vágynak!

A második helyen a Repüléses élmények állnak!

Mindenki vágyik rá, hogy fent a magasból tekinthessen szét. Megnézni fentről a házat, munkahelyet, gyermekkori helyszíneket. De ha nem csak nézelődni akar az ünnepelt akkor még repülőgép vezetést lehet nem adni ajándékba. 

De ahogy autóban is igen csak nagy a választék repülésben is minden repülő találmány megtalálható a Meglepkéknél! Minden!!!!!

Hőlégballonos repülés, Sugárhajtású repülés L-29-esel, Műrepülés, Vitorlázó repülés, Sárkányrepülés, Gyrokopterezés, Helikopterezés civil és katonai helikopterekkel, Tandemugrás 4000 méter magasról Balatonnál, Velencei tónál, Kaposvár mellett, Szegeden, Sopron mellett. Magyarország legszebb tájait csodálhatod meg fentről akár ejtőernyős zuhanás közben is.

A magyarországi bakancslista harmadik dobogóján tavalyi évben a lövészeti és military programok állnak!

Itt a lőtereken való éleslövészet a favorit program. Lőtereinken minden olyan fegyver megtalálható amit a férfi ünnepeltjeink, játékimádó gyerekeink láthatnak, Playstation, Xbox játékokon játszhatnak.

Természetesen ezt a legbiztonságosabb és a legprofibb körülmények között.

A sniper mesterlövész puskáktól, a sörétes fegyverekig, az 50-es kaliberű pisztolyokig minden kipróbálható!

Shotgun, Magnum, Heckler & Koch, Desert Eagle, AK-47 "Kalashnikov”, Winchester, Smith & Wesson, Beretta, SIG Sauer, Glock , Remington 

A dobogó harmadik helyén igazából a wellnesnek és a Spa programoknak van a helye, de 2020-ba tudjuk, hogy az év nagy felében zárva kellett lenniük, mint az éttermeknek és a gasztró szolgáltatóknak amelyek pedig törnek felfelé.

De mit is jelent az, hogy Bakancslista? Bucket list

A bakancslista azoknak a dolgoknak a listája, amiket az ember halála előtt meg akar tenni. Ha szebben akarjuk ezt kifejezni, hogy ne legyen azért benne a halál szó akkor mondjuk úgy, hogy a Bakancslista azoknak az élményeknek a listát amit valaki át akar élni, elő akar érni, meg akar valósítani az életében.

A bakancslista eredeti jelentése inkább az életre, mintsem az elmúlásra utal, mivel azokat a tennivalókat foglalja össze, amelyekből az ember élményeket gyűjthet, amelyekre emlékezhet élete alkonyán, vagy amelyekről emlékezetes maradhat az utókor számára. Idővel a szó jelentése kibővült, és a legkülönfélébb gyűjteményeket illetik vele. Mondhatjuk, hogy divatszóvá vált. Ezt figyelembe véve, illetve a már említett stílusértéke miatt – bizalmas, szleng – bizonyos szövegkörnyezetekbe nem illik, és szem előtt kell tartanunk, hogy még ha humorosnak is szánjuk, akár sértővé is válhat, vagy legalábbis ironikus hatásúvá.

Az életszeretetnek, az élet megélésének fontosságát – végső soron a bakancslista is erre figyelmeztet – már többen megfogalmazták ennél sokkal egyszerűbben, tömörebben, megindítóbban: Carpe diem!; Élj a mának! – szól a Horatius ókori római költő nyomán elterjedt szállóige, melynek szó szerinti fordítása: Ragadd meg a napot! 

A Meglepkék azt a területet képviseli ahol azok az Élmények vannak a fejedben amiket ki akarsz próbálni, amikor valakinek olyan ajándékot, meglepetést akarsz adni amit látott filmek, külföldön és ki akarja próbálni.