- Meglepkék

Egy kaparós sexjáték ami Hálószobától garantáltan mentes

Egy igazán hasznos ajándékötlet azoknak a pároknak, akik keresik az izgalmakat és a kihívást.

Tudod milyen, amikor a szabad ég alatt egyszer csak hirtelen egymásnak estek, bármikor bárki megláthat, sietnetek kell, csak pár percetek van az élvezetekre a következő pillanatban már remeg kezed lábad szenvedélyesen csókolóztok aztán meglátsz a távolból egy fényszórót, ami közelít felétek, már tényleg csak egy percetek van, mindent bele kell adni hogy célba érjetek… 

Ha már elölről- hátulról, kívülről belülről, felülről és alulról is áttanulmányoztátok a Kámaszútrát és még mindig azt érzitek kellene valami új, valami más valami izgalmas, akkor most figyelj ez az idei év egyik sláger ajándéka.
Káma-Szútra PRO Kaparós Bakancslista 52 helyszínnel, helyszínjavaslattal 52 hétre ad ötletet és nem kis izgalmat szexuális életeteknek!

Egy évre elegendő izgalmas meglepetést csomagoltunk be egyetlen hengerbe csak azért, hogy Te a legszenvedélyesebb ajándékot add a párodnak és persze egy kicsit magadnak is.

Megvannak azok a baráti beszélgetések, amikor előjön a téma, mi volt a legizgalmasabb, legkülönlegesebb hely, ahol szexeltél…  Vannak, akik csak kajánul mosolyognak és vannak, akik nagy lendülettel kezdik el mesélni, hogy majdnem lebuktak de pont volt még 3 mp felhúzni a párjának a szoknyáját vagy ránk nyitottak, de szerencsére sötét volt és mire felkapcsolták a lámpát már ott se voltunk. El tudod képzelni, hogy egy buli közepén egymásra kacsintotok és kiosontok a fürdőszobába egy kis huncutkodásra, de bevállalhatjátok a könyvtárat is, ha szeretitek a kihívásokat.

Egy évre elegendő ilyen és ehhez hasonló szex helyszíneket gyűjtöttük Nektek össze. Azt nem garantáljuk, hogy ez lesz az az ajándék, aminek a feladatait a legkönnyebb lesz megvalósítani, de az biztos, hogy izgalomban nem lesz hiány, és bizony van, hogy kell egy kis logisztikai bravúr is ahhoz, hogy pont a megfelelő helyen tudjatok lenni a megfelelő időben.

Amit garantálunk, ha ezzel az ajándékkal leped meg a párodat az az izgalom a nevetés a kihívás és ha ezeken túl vagytok akkor jöhet, ami a csövön kifér…