Csak a neves ajándék lehet személyes? - Meglepkék

Csak a neves ajándék lehet személyes?

Igazán személyes és frappáns ajándékot keresel? Olyat, ami másnak nincs, hiszen névre szóló és csak a címzett számára lehet igazán fontos? Lássuk, hogy milyen opciók vannak a közvetlen meglepetésekre, vagy csak a neves ajándék lehet az igazán odaillő?

Neves ajándékok a mindennapokban

Vannak alkalmak, amikor a neves ajándék a lehető legjobb választás valakinek. Például egy kisgyermek, aki szeret meséket hallgatni, biztosan odáig lesz egy könyvtől, amin az ő neve szerepel, és a főhőst úgy hívják, mint őt. Így még jobban el tudja képzelni a kalandokat, amik így olyanok, mintha pontosan vele estek volna meg. 

Felnőtt vonatkozásban nagy népszerűségnek örvendenek a neves törölközők, neves kulcstartók, karácsonyfadíszek és persze minden olyan tárgy, amibe bele lehet gravírozni az illető nevét. Sőt, nekünk nagy kedvencünk az egyedi utcanévtábla vagy épp egy neves rendszám. Hiszen ilyen tuti nincs senki másnak, legalábbis teljes névvel semmiképp. Ezzel az ajándékkal biztosan kitűnhetsz a többiek közül, és a meglepetésed is 100 százalékosan telibe talál. Hiszen ezt biztosan nem fogja tovább ajándékozni másnak, mint mondjuk egy bonbont vagy épp egy üveg bort. 

Kicsit különlegesebb vizekre evezünk

Leendő szülőket is meglephetünk egy kedves kis neves ajándékkal, hiszen egy babaváró keretében könnyen odaadhatod nekik a kis jövevény nevének az elemzését. Ezzel garantáltan megleped őket, és nem mellesleg hasznos is lehet a számukra. Persze ehhez tudnod kell a születendő gyermek nevét.

Születésnap esetén nagyon jó ötlet a Szülinapi Újság, ami egy igazán rendhagyó ajándék lesz. Ez a napilap a szülinapos születésének a napján kiadott újságok főbb híreit foglalja magába úgy, hogy a legfontosabbakat összeszerkesztik egy replikába. Persze nem ettől lesz igazán személyes, hanem attól, hogy az első oldal fő híreként jelenik meg, hogy megszületett az ünnepelt. Ehhez a szenzációhoz még egy kiskori fotó is kerül, ha sikerül szert tenned rá. Persze akkor sem kell kétségbe esned, ha nem jutsz hozzá egy ilyen fotóhoz, mivel egy korabeli grafikát is választhatsz a kínálatból a cikkhez. A meglepetés garantált, hiszen egy ilyen volumenű ajándékra senki nem számít. 

Neves ajándék lehet még egy Kettlebell cukortartó is, hiszen egy sportőrültnek mi is lehetne jobb kivitel, mint egy kettlebell. Az egyedi gravírozásnak köszönhetően maximálisan testre szabható. Ez lehet az illető neve, de akár egy kedves mondat vagy éppen valami személyes is. 

Ugyanezt kivitelezheted akár baseball ütő esetén is, vagy bárminél, amibe gravírozni lehet.

Magad készítenéd?

Ha van egy kis kézügyességed, akkor igazából semmi nem állhat az utadba, és bármit elkészíthetsz, ami személyes.

Persze van olyan, amit maximum megtervezni tudsz, de kivitelezni kicsit nehezebb. Ilyen például egy különleges neves póló vagy éppen bögre. Ebben az esetben elkészülhet a mű számítógépen, majd azt valamilyen formátumban el kell juttatnod ahhoz, aki elkészíti neked a legtutibb neves ajándékot.

Ha pedig inkább egy élményt ajándékoznál, akkor sincsen gond, hiszen mi kifejezetten az élményekre specializálódtunk és segítünk megvalósítani mindent, amit csak szeretnél. Ez lehet egy bakancslistás álom, mint egy repülés vagy éppen egy driftelés a Dunán, de akár egy helikopteren történő lánykérés is.