Vásárolj bármilyen élményt a Meglepkéken és NYERD meg a 3 különleges cipő egyikét a BalázsKicks-től - Meglepkék

BalázsKicks-ék három cipővel szúrták ki a szemünket!?

A meglepkék.hu csapata mindig is imádta az izgalmas és szokatlan helyzeteket, és most is sikerült egy nem mindennapi történetbe bonyolódni. Az autózás mindig is kalandokkal teli élmény, de amit most mesélni fogok, az egy igazi kaland lesz! 

A sztorink azzal kezdődött, hogy egy szimpatikus fiatalember, hívjuk Balázs Kick’s-nek felkeresett minket. Arról beszélt, hogy egy új cipőszállítmányért kell Romániába utaznia.  Ám itt jött a csavar a történetben: nem akármilyen járművel akarta ezt az utat megtenni, hanem egy igazi veterán autóval, egy 1988-as évjáratú 1.4-es Dacia-val! Miután kiröhögtük magunkat rá kellett jönnünk, hogy Balázs nem viccnek szánta a dolgot, hiába akartunk neki Mustangot, Porschet vagy Ferrarit javasolni, ő ragaszkodott a Skodához. Az út igazi kalandtúrának ígérkezett, nem is tudtunk ellenállni a kihívásnak. Természetesen segítettünk Balázsnak megszerezni az autót, tartottunk egy gyorstalpalót a vezetésről és már indult is a csapat Romániába, abba azonban nem voltunk biztosak, hogy ezt a 1400 km-t Balázs és újdonsült bajtársa hogyan fogják véghez vinni. Balázs lelkesen fogadta a tanácsainkat és biztos kézzel irányította az autót. 

Azért voltak álmatlan éjszakáink… az autó pont a román határnál egy kicsit elfáradt, úgyhogy a határt úgy tudták átlépni a srácok, hogy átgurították rajta az autót, a meglepkék 0-24 órás ügyfélszolgálata segített újra életet lehelni a veterán csodába, de szerencsére a rövid kényszerpihenő után megújult erővel mehettek is a száz pár cipőért. 

Aki már látott közelről Skodát az tudja, hogy a csomagtér és a pakolásra alkalmas terület nem kimondottan alkalmas a 100 pár cipő szállítására, így végül a cipők egy külön autóban utaztak.

Ezt az őrült tempót és a kilométereket a fiúk is nehezen, az autó pedig egyáltalán nem bírta és 5 percre Balázsék üzletétől az Andrássy út közepén feladta, úgyhogy a srácoknak az éjszaka  közepén dönteniük kellett, vagy ők lesznek a másnap reggeli útinform vezető híre, miszerint óriásdugó az Andrássy úton vagy kipattannak a kocsiból és betolják az autót az üzlethez, cirka 1 km… A második opciót választották.

Másnap jött az igazi meglepetés számunkra is. Mivel az autó nem működött teljesen tökéletesen, meg a srácok karja is bedurrant, meg különben is, baromi fárasztó volt az egész, Balázs úgy döntött, hogy három pár cipővel „szúrja ki” a szemünket, ez lesz a fizetség az autóért, Balázs szerint értékesek ezek a cipők, szerintünk 4-5000 Ft-ot ha érhetnek. 

Inkább úgy döntöttünk, hogy ha már ilyen könnyen jött ez a három pár cipő, akkor pont ugyanilyen könnyen túl is adunk rajta. Augusztus 19.-én kisorsoljuk azok között a cipőket, akik a meglepkék.hu oldalon bármilyen élményt vásároltak július 19 és augusztus 19 között. Ez lesz a mi meglepetésünk Nektek. 

Minden cipőt csak egyszer sorsolunk ki, figyeljetek mert még a végén nekem kell majd hordanom azt a ronda klumpát.

A sorsolást élőben tudjátok követni a Tiktok, a Facebook és az Instagram csatornánkon!