Általános tudnivalók Meglepkék élményajándékaival kapcsolatban - Meglepkék
Ennyi ideig tudsz kiszállítással rendelni:
December 21 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Ennyi ideig tudsz bejönni az irodánkba átvenni:
December 23 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Online utalványt eddig rendelhetsz:
Amikor csak akarsz, akár Szenteste is
24 nap
00 óra
00 perc
Karácsonyi mézes kalács emberke
Karácsonyi Ajánlataink
Kiszállítással:
24 nap
00 óra
00 perc
Irodánkban átveheted:
24 nap
00 óra
00 perc
Online e-utalvány:
24 nap
00 óra
00 perc

Általános tudnivalók Meglepkék élményajándékaival kapcsolatban

Felhasználás, Beváltás, átváltás:

Élményeinket, programjainkat az Extrém Élményajándékok Kft.-vel szerződéses jogviszonyban álló profi, ügyfél centrikus partnerek biztosítják. Az élményeken való részvételt és annak időpontját utalványbeváltás után közvetlenül partnereinkkel egyeztethetik vásárlóink. Tehát a rendszerünk megadja a Rallys, Szélcsatornás, Repülős, Bigfootos, Lőteres parterünk elérhetőségét és vele már csak az időpontot kell egyeztetni és ami nagyon fontos az ajándékba kapott utalványt elvinni és a helyszínen átadni. 

Meglepkék Élményajándékok cseréje:

Élményeink természetesen cserélhetőek! Bármelyik élmény átváltható egy másikra, szimpatikusabbra! Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék lecserélését, vagy időközben egy újabb élmény választását segítjük ezzel ügyfeleink számára.

Az Élményutalványok felhasználási ideje:

Hosszú, 12 hónapos, 1 éves felhasználhatósági időszak:

Vásárlást követően 12 hónap áll rendelkezésre, hogy eldöntse mikor szeretné felhasználni az élmény vouchert. (Az akciós szolgáltatások esetében ez változhat!).

Lehetőség a voucherek meghosszabbítására:

Lehetséges vouchereink lejárati idejének meghosszabbítása automatikusan a rendszerünk kezeli. Plusz költségért lehet az időintervallumot kiterjeszteni (3 hónapos hosszabbítás az élmény értékének 20%-ba, 6 hónapos meghosszabbítás pedig az élmény értékének a 40%-ba kerül).
Viszont ebben a különleges időszakban a karantén és a korlátozások miatt, ha jelzik emailben az info@meglepkek.hu email címen a kollégák több hónappal hosszabbítják a felhasználási időket!

Pénzvisszafizetési garancia

30 napos visszafizetési garancia:

Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudná igénybe venni a megvásárolt élményt, úgy a vételtől számítva 30 nap áll rendelkezésére, hogy ezt tudassa velünk. Ebben az esetben módunkban áll Önnek visszafizetni a választott élmény árát. Fontos információ, hogy csak annak a személynek áll módunkban visszafizetni a megvásárolt szolgáltatás árát, aki vásárolta azt tőlünk. Készpénzes vásárlás esetén készpénzben, online bankkártyás, illetve utalásos kifizetések esetében, 15 munkanapos utalással történik a visszafizetés.

Egy adott élményt (ÉlményVouchert) szeretne megrendelni?

Online letöltéses formában (E utalvány):

A vásárlást követően webáruházunk egy visszaigazoló e-mail-t küld a rendelés során megadott e-mail címre, melyben található linkre kattintva letöltheti a vouchert. A letöltéses formát abban az esetben ajánljuk ha:

 • saját részére rendeli meg, ezért nincs szüksége a kinyomtatott színes voucherre;
 • meglepetésnek szánja ajándékozottja számára, és nem szeretné átadni mivel az időpontot Ön szeretné egyezteti szolgáltató partnerünkkel;
 • nincs elég ideje, hogy benézzen hozzánk illetve a házhozszállítás is túl késő lenne (akár hétvégén is megrendelheti webáruházunkon keresztül a kiválasztott élményt, és az online bankkártyás fizetést követően már ki is nyomtathatja az éményvouchert)

Meglepkés Élményutalványt szeretne rendelni:

A vásárlást követően élményét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen Boráros téri irodánkban Budapesten vagy kérhet kézbesítést futárszolgálattal.

Az élményutalványok-ra vonatkozó szabályok és feltételek:

 • A megvásárolt élményekhez minden esetben tartozik egy voucher, melyet a fizetést követően adunk át ügyfeleink számára személyesen, online vagy kiszállítással;
 • A voucheren nem szerepel sem ár, sem név így nyugodt szívvel átadható, viszont pár kedves szó ráírására van lehetőség! Ezt a megrendelés során ingyenesen felajánlja a rendszer!
 • Élményvoucher nélkül nem lehet programon részt venni. Ezért az online letöltött elektronikus vouchereket ki kell nyomtatni és ugyanúgy mint a futárszolgálattal küldött vagy személyesen átvett vouchereket a program helyszínén partnerünknek át kell adni;
 • A Voucher felhasználása előtt minden esetben időpont egyeztetés szükséges;
 • A voucher kizárólag egyszer használható fel!;
 • Az Meglepkék.hu nem vállal felelősséget a voucher elvesztéséért, vagy az azzal történő visszaélésért;
 • A programokon a résztvevő saját felelősségére vehet részt;
 • Minden voucher-en szerepel egy kód, melyeket minden esetben meg kell adnia annak, aki kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal illetve partnereinkkel;
 • Az élmény voucher szabadon átruházható, így ajándékba is adható

Díjszabás:

Elegáns Meglepkés tok: + 1.850 Ft

Elegáns Meglepkék fekete doboz: + 1.490 Ft

Narancs színű boríték: + 250 Ft

Házhozszállítás futárszolgálattal: + 1.490 Ft

A webáruházban feltüntetett árak az Áfa-t tartalmazzák!

Fizetési módok:

 • Készpénzzel irodánkban, futárnál 
 • Bankkártyával online a Meglepkék.hu weboldalon
 • Átutalással vagy Banki befizetéssel

Élmények leírása és információi:

Az Meglepkék.hu által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak.  Minden élményről részletes tájékoztatást ad mindig elérhető (még hétvégén is) ügyfélszolgálatunk, mely a 06304623539 -es telefonszámon hívható. Az élmények részletes leírása a Meglepkék webáruházunkban, az adott élmények alatt és az élmény voucher-eken is megtalálható.

A webáruházban és a promóciós anyagokban feltüntetett képek valósak, de esetenként kis mértékben eltérhetnek a helyszíni körülményektől. Arra törekszünk, hogy az illusztrációk a lehető legjobban mutassák be az élményt. A földi-, vízi-, légi járművek és a környezetnek egyes részletei különbözhetnek az adott helyszíneken.

Időpontfoglalás az Élményajándék felhasználásakor:

A programok gondosan megválasztott helyszíneken kerülnek megrendezésre. Folyamatosan bővítjük helyszíneink választékát. Azonban az is előfordulhat, hogy valamelyik helyszínen tőlünk független okok miatt megszűnik az adott szolgáltatás. Ebben az esetben természetesen lehetőséget biztosítunk a cserére. Az általunk megadott időtartamok tájékoztató jellegűek. Az élményeken esetenként többen vesznek részt egyszerre, így előfordulhat, hogy egy kicsit várakozni is kell. A programtervezetet tájékoztatásnak szánjuk, esetleges változások lehetnek az események sorrendjében.

Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges. Az adott program szolgáltatójának elérhetőségei az élményajándék voucherén találhatóak. Természetesen, ha egyetlen dátum preferált és még vásárlás előtt szeretné tudni, hogy szabad az időpont, vagy sem ügyfélszolgálatunk segít az egyeztetésben.

Az élmények egy része függ az időjárási körülményektől, ezért javasoljuk, hogy rossz idő esetén tájékozódjon arról, hogy a program megrendezésre kerül-e. Ha az időjárás miatt le kell mondani az élményt, partnereink feltétlenül lehetőséget biztosítanak egy új időpont lefoglalására. Természetesen az új időponthoz kötött élmény szintén függhet az időjárástól. Az élményvoucher felhasználása a szolgáltató partnereink által felkínált szabad időpontokban lehetséges. A foglalható időpontokról friss információkat a szolgáltató partnereinktől kaphat az élményoucher-en feltüntetett elérhetőségeken. Partnereink minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy biztosítani tudják a kiválasztott időpontot. Javasoljuk, hogy foglalását jóval a kiválasztott időpont előtt végezze el főleg, ha ünnepnapra vagy hétvégére kíván időpontot foglalni.

Amennyiben az élményekhez szükséges eszközt (pl. jármű) partnerünk nem tudja biztosítani a kiválasztott napra (pl. meghibásodás miatt), fenntartjuk annak a jogát, hogy az adott eszközt másik a leírásban szereplővel megegyező eszközzel helyettesítse. Amennyiben ez nem lehetséges, fenntartjuk az élmény időpontjának lemondási jogát és lehetőség van új időpont foglalására. A fontos korlátozásokat részletesen feltüntetjük az élmény leírásánál (pl.: súly, magasság stb..).

Előfordulhat, hogy rajtunk kívülálló okokból következően (pl. időjárás vagy műszaki okok miatt) partnerünknek le kell mondani egy adott élmény időpontját. Szolgáltató partnerünk ebben az esetben a lehető leghamarabb értesíteni fogja az időpont lemondásáról. Sajnos cégünknek nem áll módjában megtéríteni Önnek a lemondás miatt fellépő esetleges költségeket.

Az Élményajándék vásárló felelőssége leellenőrizni, hogy eleget tesz-e az ünnepelt, a megajándékozott megadott feltételeknek. Ne foglalja le az élményt anélkül, hogy meggyőződne a korlátozásokról. Ha bizonytalan ezzel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket a 06304623539 -es telefonszámon vagy írjon az info@meglepkek.hu e-mail címünkre.

Élményautós szolgáltatópartnereink 90%-ban hétvégéken (Hungaroringes autózások esetében hétköznapokon!), tavaszi-nyári szezonban havi 2-3 alkalommal bérlik a megjelölt versenypályákat, melyekre időpontot tudnak foglalni ügyfeleink. Ezért érdemes a vásárlást követően minél előbb egyeztetni! Természetesen a pályaversenyautókat hideg, nyálkás, havas, esős időjárásnál nem használják, így érdemes a program megvásárlásakor figyelembe venni ezen élmények lejárati dátumát (tehát az őszi-téli szezont)! Persze a rally versenyautók és az off-road járgányok programjait kevésbé befolyásolja az időjárás, így ezek téli időszakban is zavartalanul üzemelhetnek. Megértésüket partnereink nevében is köszönjük! :)