Ajándék ötletek szerelmeseknek az év minden napján - Meglepkék

Ajándék ötletek szerelmeseknek az év minden napján

Bár idén már elmúlt a Valentin-nap, mégis, mindig aktuális a kérdés, hogy mivel kedveskedjünk szerelmünknek, amivel garantáltan örömet szerzünk neki. Hiszen ajándékozni jó, és főleg azt szeretjük meglepni, aki fontos a számunkra. Lássunk is néhány ajándék ötletet szerelmeseknek!

Ajándékok nőknek

Mivel a két nem nagyban különbözik egymástól, így külön ajánlunk ajándék ötleteket nőknek és férfiaknak. Kezdjük is a gyengébbik nemmel.

A nőknél mindig nagy sikert aratnak a virágok, hiszen szépek, illatosak és nem mellesleg jókedvre derítik az embert. A legtöbben az élő virágot preferálják, de nem vetik meg a különböző szövetekből készült darabokat sem, csakúgy, mint a műanyag és a különböző világítós virágokat sem. 

Ugyanígy garantált a siker egy szexis fehérneművel, amit bár a kedvesed fog viselni, mégis te fogsz gyönyörködni benne. Igazi közös ajándék. Sőt, ha a szerelmednek sincs ellenére, akár egy fehérneműs fotózást is ajándékozhatsz, amivel megmutatod neki, hogy mennyire dögösnek és vonzónak találod. 

Kevés nő tud ellenállni a különböző finomságoknak. Ilyenek lehetnek a különböző csokoládék, bonbonok, de akár egészséges keksz vagy édesség különlegességek is. Ne habozz, figyeld meg, mit szeret, és tárazz be belőle!

Ajándékok férfiaknak

Az erősebbik nem esetében sincs könnyű dolgunk, hiszen minden férfi más. Éppen ezért megpróbálunk általános ajándék ötleteket adni.

A többség kedveli az autókat, szeret vezetni. Éppen ezért egy kedvére való autós élménnyel biztosan leveheted a lábáról a párodat. Lehet ez egy izgalmas és gyors autó vezetése, vagy egy nagy és erős monstrum kordában tartása, de akár egy különleges driftelés élménye is. Ezek közül persze rád van bízva, hogy mit választasz, mi csak egyszerűen bedobunk a mélyvízbe.

Imádod a parfümjét és fogytán van? Szerezz be neki egy friss üveggel és lásd, hogy meglepődik majd! Biztosan értékeli majd a figyelmességed!

Ugyanúgy boldoggá fogja tenni egy fényképes ajándéktárgy, hiszen bár sokan titkolják, de kedvelik az efféle kedvességeket. Nem kell, hogy egy közös képpel díszített pólóra vagy épp telefontokra essen a választásod, a lényeg, hogy személyes legyen, amiről garantáltan te fogsz az eszébe jutni. 

Közös ajándék ötletek szerelmeseknek

Természetesen nem csak a másikat lephetitek meg kis apróságokkal, de olyan közös programot is tervezhettek, amivel még jobban megismeritek egymást és amit biztosan élvezni fogtok.

Szeretitek a romantikus programokat? Semmi akadálya, hiszen nálunk számtalan lehetőségetek van arra, hogy egy igazán meghitt környezetben elköltsetek egy ebédet vagy vacsorát. A helyszín lehet egy állóhajó, de akár a Kopaszi-gát vagy a Budai Vár is. A lényeg, hogy nincs más dolgotok, mint élvezni a másik társaságát.

Ha inkább egy kis extrém élményre vágytok közösen, akkor irány a Duna, hogy drifteljetek egyet, vagy akár hőlégballonozni is felszállhattok a város fölé. Hidd el, igazi kihívás lesz, ugyanúgy, mint egy többféle fegyvert felölelő lövészet csomag vagy épp egy paintball. 

Sőt, ha a vizet kedvelitek, akár egy motorcsónakkal is száguldozhattok, hiszen nálunk erre is lehetőség nyílik. Végül pedig, ha már a víznél vagyunk, nem mehetünk el szó nélkül a különböző rafting túrák mellett sem. 

Sikerült dönteni, hogy mivel is lepd meg a párod, vagy már megtaláltad a legjobb közös programot? Ne habozz, rendeld meg az ajándékot weboldalunkról, és már indulhat is a futár, vagy akár le is töltheted a kupont, ha úgy gyorsabb és kényelmesebb a számodra.