Ajándék ötletek apáknak - Meglepkék

Ajándék ötletek apáknak

Mai bejegyzésünkben az apáknak keresünk ajándék ötleteket. Az apropója mindössze annyi, hogy alapvetően egy férfinak sokkal nehezebb igazán ötletes ajándékkal előállni, mint egy nőnek. Hát még ha az apukánkról van szó.

Mit szeretnek a férfiak?

Első lépésként azt kell megtalálni, hogy mit is szeretnek a férfiak. Erre a leggyakoribb válasz:

     kocsikat
     kütyüket
     focit
     jó borokat
     adrenalinbombákat

Mivel ez csak mérsékelten vitt közelebb a célunkhoz, így abban megegyezhetünk, hogy ha élményt ajándékozunk, azzal nehezen lehet melléfogni. A legfontosabb, hogy ismerjük, az illető hobbiját, mik szerepelnek a bakancslistáján, hiszen így könnyen valóra válthatjuk az álmát.

Azoknak az apukáknak, akik szeretnek szerelni, remek ötlet lehet, ha egy nagyobb színes papírra, szív alakzatban felragasztunk nagyon sok csavart, hiszen az mindig akad néhány. Erre elég egy dekoratív Daddy feliratot rögzíteni, és készen is van az ideális ajándék.

Apáknak szóló ajándék ötletek - az élményajándékok 

Ha nincs annyi kézügyességed, hogy mindezt kivitelezd, akkor mindenképp érdemes körülnézni a férfiaknak szánt kínálatunkban, hátha szembejön az igazi.

Ha érdekli az autók, hajók vagy éppen repülők működési elve, esetleg szenvedélye a vezetés, akkor tökéletes ajándékkal állhatsz elé, ha egy igazi Big Foot járgánynak a vezetésére adsz lehetőséget. Igazán különleges élményajándék, amit biztosan nem kap meg mástól.

Ha egy kis kikapcsolódást ajándékoznál inkább, akkor egy sétarepüléssel, esetleg egy romantikus hajókázással a Dunán megfelelő hangulatot teremthetsz.

Persze nem mindegy az alkalom sem. Karácsonyra nagyon jó választás lehet egy, a tavasz vagy nyár folyamán felhasználható tandemugrás, ha szereti az extrém sportokat. Ha kevésbé kedveli őket, akkor add meg neki a szárnyalás lehetőségét, de nem mással, mint a víz erejével. Egy Jetlev ajándékként igazán rendhagyó és emlékezetes lesz. 

Kreatív termékek

Születésnapra valószínűleg értékelni fog egy Szülinapi újságot. Ez egy különleges újság, aminek az adja meg az igazi értékét, hogy nemcsak feldolgozza az ünnepelt születésének a napján történt eseményeket, hanem a címoldalon hozza le a szenzációt, hogy megszületett az illető.  

Ha mindez nem elég, akkor még egyedi keresztrejtvényt is kérhetsz bele, sőt akár egy személyre szabott horoszkóppal is megörvendeztetheted. Mindenképp érdekes és személyes ajándék, amiből nem fog többet találni, hiszen 1 van belőle, ami ugyanolyan megismételhetetlen, mint ő maga.

Ha szereti a focit, akkor akár egy személyes aranylabdával is megörvendeztetheted. Mindezt választhatod gravírozott vagy pedig natúr kiadásban egyaránt.  

Mindene az autója? Nincs akadály, az egyedi, vicces rendszámtábla csak rátok vár! Rád, hogy meglepd vele, rá, hogy kitegye az autójába, ahová való.  

Ha pedig van kedvenc újságja, mint például a TIME, a Horgász, esetleg a Muscle&Health, vagy akár az Industry, akkor igazán könnyű dolgod van. Lepd meg egy újsággal, amin az ő képe szerepel a címlapon. Igazán egyedi és személyes meglepetés, amit biztosan közszemlére fog tenni az életében.  

Lehet, hogy mégsem olyan nehéz a férfiaknak ajándékot választani? Nem nagy ördöngösség, elég ha egyet észben tartasz: ajándékozz élményt!