- Meglepkék

A tökéletes ajándék karácsonyra: az élményutalvány

Lassan, de biztosan eljön az év legjobban várt időszaka, ami egyben sokaknak a legnagyobb fejtörést is okozza. Nem kell, hogy idén így legyen, mivel kitaláltunk néhány igazán érdekes és egyedi programot. Ha pedig megtaláltad az igazit, akkor nincs más hátra,  válassz élményutalványt!

Az élményutalványról röviden 

Alapvetően mindenki gondban van egy picit az ajándékozással. Hiszen az lenne a cél az ajándékkal, hogy meglepő legyen, mindemellett pedig hasznos is. Éppen ezért előfordulhat az is, hogy a programjaink között keresgélve nem tudod eldönteni, hogy egy autós programnak vagy éppen egy helikopterezésnek örülne-e jobban, akinek szánod. Ilyenkor nincs más hátra, mint meghagyni neki a választás lehetőségét.

Ebben az esetben nem kell mást tenned, minthogy a kiválasztott értékben ajándékozz ajándékutalványt! Hidd el, garantáltan örülni fog neki a megajándékozott, hiszen az adott kereteken belül azt választ, amit csak szeretne! 

Az utalvány beváltása vagy átváltása 

A beváltás egy nagyon egyszerű feladat, hiszen nincs is más dolog vele, mint a megfelelő menüpont alatt megadni az utalvány adatait, és már meg is kapod az elérhetőségét annak a személynek, aki intézi az adott programot.

Akkor sincs semmi vész, ha nem az az ideális élmény, amit kaptál. Ilyenkor van rá mód, hogy az adott értékben átváltsd az élményutalványt egy másikra, ami jobban tetszene. Amennyiben az értékük megegyezik, akkor nincs semmi más dolgod. Ha az eredeti utalvány értéke kisebb, mint a kiválasztotté, akkor a különbözetet bankkártyás fizetéssel is rendezheted.

Abban az esetben, ha az eredeti élmény értéke nagyobb, mint a kiválasztott, akkor két lehetőség van. Vagy elveszik a fennmaradó összeg, vagy pedig csinálsz belőle több, másik utalványt. Ezzel szemben, ha van két kis értékű utalványod, azt nem válthatod be egy nagyobbra, azaz nem lehet azokat összevonni. Fontos tudni még, hogy az utalványok határideje ezáltal nem változik, hanem marad az eredeti dátumtól számított 10 hónap.

Amennyiben nem kategorizált élményutalványt ajándékozol, hanem ajádékutalványt, akkor azt az adott értékben bármire beválthatja az ajándékozott a kínálatunkból. 

Kevés a határidő?

Nem kell kétségbe esni akkor sem, ha az élményutalvány lejárati ideje nagyon közel van már, mert mondjuk elfeledkeztél róla, de a választott program időjáráshoz, évszakhoz kötött. Ebben az esetben, a lejárattól számított 3 hónapon belül van lehetőséged meghosszabbíttatni az utalványodat. Ez a hosszabbítás 2, illetve 3 hónap lehet, ami az eredeti lejárati időtől számít, nem pedig a hosszabbítás dátumától. Természetesen ennek azért van egy díja, amiről részleteket az utalvány érvényesítés menüpont alatt találsz.

A kínálatunkat figyelembe véve kicsi az esélye annak, hogy nem találsz megfelelő programot a kiválasztott személynek. Hiszen az autós, repülős, gasztro, romantikus, gyerek és extrém élmények mellett még legalább 10-15 kategória van, amiből választhatsz kedved és pénztárcád szerint.

Ha még mindig bizonytalan vagy, keress minket, és találjuk meg együtt az ideális ajándékot mindenkinek!