A Szélcsatornás Lebegés Élménye/ A Szabadesés Szimulátor Csodálatos Világa - Meglepkék

A Szélcsatornás Lebegés Élménye/ A Szabadesés Szimulátor Csodálatos Világa

A szabadesés szimulátor vagy más néven az ejtőernyő nélküli zuhanás, mindig a kalandvágy egyik legizgalmasabb része volt. Aki valaha is kíváncsi volt, milyen lehet lebegni a levegőben, a repülőgép ajtajából kilépni, majd a mélybe zuhanni, most ezt az élményt megélheti egy különleges építményben - a szélcsatornás lebegés szabadesés szimulátorában.

Mi is az a Szélcsatornázás? Lebeghetünk a  Szabadesés Szimulátorban?

A szélcsatornás lebegés, szabadesés szimulátor egy olyan létesítmény, ahol a résztvevők négy hatalmas turbina segítségével érezhetik meg a valódi szabadesés élményét, de teljes biztonságban, profi instruktorok mellett. 

A szélcsatornás lebegés technológiája lehetővé teszi, hogy a résztvevők vízszintes testhelyzetben feküdjenek a szélre, ami a szabadesés érzésének pontos rekreációját eredményezi. Ez a különleges élmény nem csak a bátorság, hanem az adrenalin felfokozása miatt is vonzó élmény!

A Szélcsatornás lebegés élményéről

Amikor a megajándékozott ráfekszik a szélre a szabadesés szimulátorban, a légáramlás erejének növelésével stabilan tartják és ha ráérez, beletanul, gyakorlatot szerez már önállóan irányítani is tudja a mozdulutait.

A résztvevő az első pillanattól kezdve úgy érzi, mintha a levegőben lenne. A szimulátorban használt légáramlás teszi lehetővé, hogy az egyén érezze, milyen lenne szabadesés közben testét a levegőben irányítani!

A szélcsatornás lebegés alapból 3 percig, 2x1,5 percig tart, de kérés szerint másfél percekkel bővíthető. Ha valaki sportosabb, jobb fizikumú akkor 4,5, 6 vagy akár 9 perces repülésre is lesz lehetősége. és az egész élményt szakképzett instruktorok felügyelik.

A szélcsatornás lebegés szimulátor azért különösen vonzó, mert biztonságos és könnyen elérhető mindenki számára, akik soha nem próbálták még a szabadesést.

 A valódi szabadesésnek, az igazi ejtőernyőzésnek néhány szempontból magasabb a kockázata, és az ejtőernyőzés tapasztalatot és képzést igényel. Azonban a szélcsatornás lebegés, a szabadesés szimulátorral a résztvevők kockázatok nélkül élvezhetik a szabadesés izgalmát, miközben még mindig a biztonságos és a szakértői felügyelet alatt vannak.

Ez az élmény nemcsak az extrém sportrajongóknak kínál egyedülálló lehetőséget, hanem azoknak is, akik szeretnének átélni egy kis adrenalin dús programot, a repülés izgalmát anélkül, hogy repülőgépből ugranának ki. 

A szabadesés szimulátor, a Szélcsatorna segít a bátraknak felkészülni az esetleges valódi szabadesésre, ejtőernyőzésre vagy egy tandemugrásra. Itt megtanulják, gyakorolhatják hogyan kell kezelni a testüket és a szél által kifejtett erőket, hogy kell irányítani.

A szélcsatornás lebegés szabadesés szimulátor egy izgalmas és felejthetetlen élményt kínál mindenkinek aki ajándékba kapja vagy magának akarja.

Ez a Szabadesés szimulátor a Szélcsatorna lehetővé teszi számunkra, hogy az ég mélyébe zuhanjunk és lebegjünk a levegőben anélkül, hogy komoly kockázatokat vállalnánk. A szélcsatornás lebegés szimulátorai megfelelő felkészülést és felügyeletet biztosítanak, így mindenki élvezheti a szabadesés érzését biztonságos környezetben. 

Hogy tudod megvásárolni a Szélcsatornás lebegést?Hogy adhatod ajándékba ezt a Szélcsatornás élményt?

Tedd a kosárba az élményt annyi fősen ahogy ajándékozni szeretnéd!

Ide klikkelve ezen a linken megtalálod a lehetőségeket!!!!!!

Utána válaszd ki milyen formában, csomagolásban, akár Eutalványban szeretnéd megkapni, hogy ajándékozhasd.

Ha van idő és valami kézzel fogható formában szeretnéd ajándékozni akkor választhatsz különböző csomagolásokat, kollégák csomagolják elküldik futárszolgálattal vagy az irodánkban azonnal a kezedbe adják.

Ha hétvégén van vagy gyorsan kell, nincs idő a kiszállításra vagy az irodánk zárva van válaszd az Eutalványt és bankkártyás fizetés után 15 másodperccel már el is küldi neked a rendszerünk.

Onnantól kinyomtatod és már át is adható, de küldheted telefonon is vagy ha magadnak, magatoknak rendelted már foglalhatod is az időpontot az Utalványbeváltás menüpontunkban:

https://meglepkek.hu/utalvany

Bármilyen kérdésed lenne még megrendelés előtt keress minket e-mailen, telefonon, chaten.

Telefonon és e-mailen akár hétvégén is elérsz minket!