Covid nyilatkozat a Meglepkéktől! - Meglepkék

A mai nap margórája! Covid nyilatkozat a Meglepkéktől!

Délelőtti kormánynyilatkozat óta jönnek a kérdések, telefonhívások és emailek, hogy ez miként hat a programjainkra, élményajándékainkra, azokra a kalandokra, amit az ünnepelteknek vásároltatok ajándékba!



A legelső és legfontosabb, amit az első hullám alatt is hangsúlyoztunk, hogy az élményajándékok nem járnak le. A jelenleg is aktív programokon fogadjuk az utalvány beváltókat, azok a programok amik pedig a szezonon kívűlre esnek tavasztól újra indulnak.

Rengeteg programunk privát program, lebonyolításnál pár ember találkozik belső vagy éppen külső helyszínen ahol a megfelelő járványügyi előírásokat betartva biztonságosan átélhető az élmény!
Ilyenek pl: repülések akár repülővel, akár helikopterrel, a lövészetek, szabadulószobák, quad túrák, qutóquadozások, utcai vezetések, borkostolók privátok, főző kurzusok, szélcsatorna, bigfoot, military programok, munkagépes élmények,  traktorozás, jurtaszállás, off-road programok, lovaglás, rallyzás Subaruval, Evo-val, Mátrában rollerezés, kerékpározás, lovaglás, segwayezés, horgászat, repülőgépszimulátorok, autótörés, szobazúzás.

Sok programnak amiket szerettek ajándékozni a szezonjának a végére értünk így a Covid korlátozások miatt nem is befolyásolja a felhasználhatóságát. Meg tudjátok vásárolni és oda ajándékozni szeretteiteknek, ünnepelteknek, akiknek olyan időszakban kell frappáns, életre szóló élményt, bakancslistás ajándékot kitalálni amikor az időjárás miatt sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.
Ilyenek a vizes élmények, mint a flybord, redjet, hyperjet, vitorlázás, wakeboardozás, Supozás, motorcsónakozás, melyek a jó idő beköszöntével újra indulnak. De most lett vége a pályaautózásnak is, így a DRX-es, Hungaroringes és Euroringes pályavezetések tökéletes élményajándékok autómániás ünnepelteknek és kb. Márciustól, ahogy az időjárás engedi már be is válthatók és lehet menni vezetni.

Egyetlen területen vannak egyenlőre korlátozások, ezek pedig az éttermi gasztró utalványok. Az éttermeknek sajnos szerdától be kell zárnia, így nem tudjak fogadni azokat, akik élményutalványokkal rendelkeznek Akár budapesti, esztegromi, szigligeti vagy dobogókői éttermekről van szó.
Ezeknél az utalványoknál kérünk egy kis türelmet, hogy újra induljon a gasztró élet. Ha az utalvány közelítene a lejárati idejéhez nyugodtan jelezzétek felénk és meghosszabbítjuk negyedévvel, ha a járvány elhúzódik fél évvel is.

Ügyfélszolgálatunkon kedves kolléganőink folyamatos készenlétben várják kérdéseiteket még hétvégén is. Írjatok az info@meglepkek.hu email címre, ha bármilyen információra lenne szükségetek vásárláshoz, utalványbeváltáshoz.

Vigyázzatok magatokra! Vigyázzunk egymásra!