- Meglepkék

100 éveseknek a születésnapi ajándék a Meglepkék ajándéka

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a következő Születésnapnak ahová mész 100 vagy annál idősebb az ünnepeltje akkor válassz a Meglepkéktől ajándékot vagy élményt és a vendégünk vagy. A kor iránti tiszteletünk kifejezéseként ajándékba adjuk mi is az Ajándékot. Nem kérünk érte semmit max egy fotót az átadásról. Annak nagyon örülnénk! :-)

Ha tehát szeretnétek a szép koros születésnaposnak ajándékba csináltatni egy Születésnapi újságot, Egyedi utcatáblát, Címlapot vagy elvinni Szélcsatornázni, Sétarepülni, golfozni, redjetezni, lőni, szabadulószobázni, VR-ozni akkor válaszd ki a “Meglepkék oldalon a 100 éveseknek ajándék” kategóriában az ideálisnak vélt ajándékot, élményt.

https://meglepkek.hu/kategoria/100-eveseknek-szuletesnapi-ajandek

Élménynél fontos, hogy figyelembe vedd a születésnapos fizikai állapotát. Ha megterhelő lehet neki akkor egyeztess a családból még valakivel mi a véleménye az élményről és az ünnepeltről egyszerre :-)

Egy falmászás, szélcsatornás lebegés, műrepülés, lövészet fizikai erőnlétet is igényelhet és nehogy jobban lefárassza, mint amennyire élvezze a kalandot.

Ha minden rendben van egyeztetjük a pontos időpontot, a helyszínen találkozunk és figyelünk minden részletre, hogy egy olyan ünnepeltnek tudjunk új élményt adni aki 100 év alatt nem keveset tudod begyűjteni!

Tárgyaknál természetesen semmi ilyen probléma nincsen. Bármilyen különlegességet elkészítünk a születésnapra a kínálatból:

https://meglepkek.hu/kategoria/targyi-ajandekok

Tisztelj meg minket, hogy 100 éves nagymamádnak, dédinek, apukának, anyukádnak, barátodnak Meglepkék ajándékot vagy élményt adsz ajándékba!

Köszönjük!