Életre szóló élmény igazi Fradi drukkereknek! - Meglepkék

249 900 Ft

Kosárba

Életre szóló élmény: exkluzív meccsnapi program Fradi sztárokkal!

Életre szóló élmény: exkluzív meccsnapi program Fradi sztárokkal! fő kép

Kíváncsi arra, mi történik a Groupama Aréna kulisszái mögött szeretett csapatunk hazai bajnoki mérkőzésein? Benézne a csapat öltözőjébe percekkel azelőtt, hogy Sztanyiszlav Csercseszov csapata megérkezne? Szívesen nosztalgiázna a régmúlt, a közelmúlt és a jelen 1-1 Fradi sztárjával? Mit szólna egy csapatmezhez, egy aláírt labdához és 2 VIP Gold belépőhöz? Életre szóló élmény ajánlatunk mindezt tartalmazza.

Az ajándékozott részt vehet a stadion- és múzeumlátogatáson, valamint az exkluzív vacsorán, a kísérője a másik VIP jeggyel kizárólag az MVM Gold szektorunkba léphet be (kapunyitás előtt 2 órával) és tekintheti meg onnan a mérkőzést.

Harmincnégyszeres rekordbajnok férfi labdarúgócsapatunk hazai bajnoki mérkőzésein ugyanis ezt az exkluzív meccsnapi programot kínáljuk néhány kiválasztott szurkolónknak! Az élmény 3 órával a mérkőzés előtt veszi kezdetét.

Múzeumlátogatás
A program kezdeteként a Fradi Múzeum vezetője, Tobak Csaba körbevezeti vendégeinket a dicsőséges ereklyék között. Olyan érdekességeket tudhat meg tőle, amelyeket még a beavatott fradisták sem hallottak.

A hazai öltöző titkai
A meccsnapokon csak csapatunk játékosai és a szakmai stáb tagjai léphetnek be az aréna öltözőjébe. Élmény ajánlatunk keretében percekkel azelőtt leshet be oda, hogy megérkezne a csapat. Fotósunk megörökíti a pillanatot kedvenc játékosa mezével!

Exkluzív menüsor
Wolf András sztárséf, tévéműsorok sztárja ihlette exkluzív menüsor várja a szurkolókat.

Sztárvendégek
Együtt vacsorázhat a múlt csillagaival, mint Lipcsei Péter, Nyilasi Tibor, Martos Győző, vagy Albert Flórián. A vacsorán a Ferencváros aktív keretének egyik tagja is részt vesz elérhetőség függvényében.

Ajándékok
A Fradi élmény részeseként a teljes csapat és sztárvendégeink által dedikált labdát és névre szóló hazai meztmvihetnek haza. Emellett a csomag része két VIP Gold belépő, illetve egy felszíni VIP parkolóhely is.

Élmény időtartama
5 óra
A helyszín leírás

A program helyszíne: Groupama Aréna.

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Életre szóló élmény: exkluzív meccsnapi program Fradi sztárokkal!

249 900 Ft
12 495 pont ügyfélkártyára