Szív puzzle kreatív lánykéréshez - Meglepkék

6 490 Ft

Kosárba

Szív puzzle kreatív lánykéréshez

Vírushelyzet az ajándék megrendelését , gyártását és kiszállítását egyáltalán nem akadályozza!


Rejtett üzenet és amikor kirakja, akkor döbben rá mit is lát!

Úgy döntöttél, hogy Valentin napon szeretnéd megkérni párod kezét?

Elkészítjük a kirakót a közös fényképetekkel (vagy egy kedvenc idézettel ellátva), valamint a grafikába "beletervezzük" a "Hozzám jössz feleségül?" mondatot is. Ezután apró darabokra szedjük a puzzle-t, és az összes darabot beletesszük egy kincsesdobozba. Ezt átadod párodnak, és már csak figyelned kell a meghatódott és boldog pillanatot, amikor végzett a játék "kirakásával". Előkerülhet a gyűrű!

A szív puzzle 96 db-ból áll. Felülete fényes, csillogós.
A szív alakú puzzle A3-as méretből kerül kivágásra, így a végső mérete 33*29 cm.

A kirakós így sokáig a legszebb emlékeket idézi fel a megajándékozottban.

Töltsd fel a saját képed, és gondoskodunk róla, hogy tökéletes egyedi ajándékot alkossunk Neked!

Az elkészült puzzle-kat kirakott állapotban, merevítő hátlapkartonnal szállítjuk. A képekre természetesen feliratok is elhelyezhetők igény szerint!

Kérlek az általad választott fényképet és amennyiben szöveget is szeretnél rá az alábbi címre küld el nekünk: info@meglepkek.hu.

AKÁR 2 MUNKANAPON BELÜL KÉSZ: a házhozszállítás + 1 munkanapot igényel! Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésed leadásakor.

informaciokFontos információk!


Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még
 szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Szív puzzle kreatív lánykéréshez

6 490 Ft
64 pont ügyfélkártyára