Szeretet lakat Apunak, Anyunak, Nagyinak, Nagypapának - Meglepkék

Szeretet lakat Apunak, Anyunak, Nagyinak, Nagypapának

Szeretet lakat Apunak, Anyunak, Nagyinak, Nagypapának
Szeretet lakat Apunak, Anyunak, Nagyinak, Nagypapának
Szeretet lakat Apunak, Anyunak, Nagyinak, Nagypapának
Szeretet lakat Apunak, Anyunak, Nagyinak, Nagypapának

Az új honlapra való átállás miatt átmenetileg a szerelem lakatot az alábbi oldalunkon tudod megrendelni: https://szerelemlakat.hu/

Mi az, amivel a TI lakatotok kitűnik a többi közül?

- nem egy újabb unalmas szürke „tucat” lakat, hanem igazi szeretetlakat!
- te választod ki, milyen színű legyen
- tudsz rá egyedi mintát választani, nem kell „sufnitunnig” hibajavítóval és alkoholos filccel szenvedni
- tű éles, precíz, gyors gravír
- ezek a lakatok Szeretetlakatnak készültek: egy speciális zárszerkezettel vannak ellátva. Ne lepődj meg, nincs hozzá kulcs.
- ha bekattintottátok, örökké úgy marad! :-)

AKÁR 1 MUNKANAPON BELÜL KÉSZ: a házhozszállítás + 1 napot igényel! Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésed leadásakor. 
 

A városban járva rengeteg helyen láthattatok kerítéseken, hidak, lépcsők korlátján vagy épp direkt erre kihelyezett rácsokon mindenféle lakatokat felfűzve - a lakatokon pedig neveket, szívecskéket, szerelmes kis rajzokat. A romantikus lelkületű párok szokása ez, akik összetartozásuk jeléül hagyják ott emléküket az örökkévalóságnak, mert ennek a szimbóluma a lakat: elhelyezését követően a szerelemesek rendszerint eldobják a kulcsát, jelezve, hogy ez a szerelem végtelen; örökké, de legalább a sírig tart.

Biztos gondolkoztatok már azon, hogy ez csak a szerelmesek kiváltsága? Hát nem! Egy ilyen lakat kifejezhet éppen úgy barátságot, szeretetet, megbecsülést, odaadást és tiszteletet is – hiszen ezek az értékek éppen úgy méltóak az örökkévalóságnak, mint a szerelem.

Ez a megható szokás immáron már több éve nálunk is hódít; ennek köszönhetően nő a szerelemlakatok és a lakatfalak száma.

A városi legendák szerint az első ilyen fal Pécs belvárosában alakult ki két egymáshoz közeli vaskerítésen. Azt tartják, hogy eredetileg 1971-ben, sikeres érettségijüket követően a közeli középiskola végzős tanulói helyezték el iskolai szekrényük lakatjait a 4. számú kanonoki ház kovácsoltvas kerítésén és ebből kezdődött egy hagyomány, amit a szerelmes párok gyorsan magukévá tettek, és immáron az általuk felrakott szerelemlakatok vannak többségben.

A minták a valóságban is ugyan így néznek ki!
Ha a mintára oda van írva, hogy Örök barátság, akkor a Te lakatodon is ott lesz - csak a név és dátum cserélődik, minden más ugyan az lesz, mint a képen.

Vannak olyanok, akik nem tudják, vagy nem akarják kirakni rácsokra, falakra, vagy csak féltik az időjárás okozta károktól szépséges szeretet lakatukat. Rájuk is gondoltunk, nekik tudunk adni egy Szeretetlakat tartó keretet, amivel összetartozásuk jelképe igazán ízléses dísze lehet a vitrinnek, könyvespolcnak vagy akár az otthoni vagy munkahelyi íróasztalnak.

Kis lakat mérete:
Teljes méret: 9X4 cm.
Lakat gravírozható része: 4,5X4 cm.

A nagy lakat mérete:
Teljes méret: 19X8 cm.
Lakat gravírozható része: 9,2X8 cm.

Ezeket a lakatokat egy speciális zárszerkezettel tudjátok lezárni örökre ott ahol hagyni akarjátok. Ne lepődjetek meg, nem lesz kulcsa amivel majd újra ki tudjátok nyitni, mivel ez egy ÖRÖK LAKAT :)

FONTOS! Kérlek a megjegyzés rovatba írd be, hogy kinek/kiknek szeretnéd a lakatot. a megadott alapján fogjuk a figurákat elhelyezni rajta!

Vannak olyanok akik nem akarják kirakni és az időjárás kárhozatára ítélni a szerelmi lakatukat. Nekik tudunk adni egy Szerelemlakat tartót amivel a könyvespolc vagy akár az íróasztal dísze lehet.
Ez a tartó sajnos a legkisebb lakathoz van csak méretben.

Rendelni az oldal jobb oldalán található megszerkesztem gombbal tudsz. Ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan!

Az új honlapra való átállás miatt átmenetileg a szerelem lakatot az alábbi oldalunkon tudod megrendelni: https://szerelemlakat.hu/

informaciokFontos információk!


Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még
 szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Szeretet lakat Apunak, Anyunak, Nagyinak, Nagypapának

5 490 Ft-tól