Személyre szóló Novella - Meglepkék

Személyre szóló Novella

Személyre szóló Novella
Személyre szóló Novella
Személyre szóló Novella
Személyre szóló Novella

Az egyedi novella főszerepében: akit szeretünk! Az ünnepelt!

Egy igazán különleges és szívhez szóló meglepetés a szeretteidnek, egy teljesen a személyük köré varázsolt novella!

Neked nincs más dolgod, mint elmesélni egy-egy olyan történetet, ami a megajándékozandó ismerősöddel, rokonoddal, szerelmeddel kapcsolatos.
De van az a lehetőség is, hogy valóra váltod a megajándékozni kívánt legvadabb fantáziáit, és egy olyan sztorit kérsz, ami bárcsak megtörténne… :)
Profi novellaírónk az illető jellemére, érdeklődésére, hobbijára jellemző információk alapján írja meg a művet, aminek főszereplője az ünnepelt lesz!
Nincsenek sablonok, amelybe csak a neveket helyettesítjük be! Minden írás egyedileg készül!

Novellaírónk számos stílusban jártas – mind mesei/népmesei megközelítéssel, mind fantasy, sci-fi, noir, naturalista stílusban képes alkotni a kívánságoknak megfelelően, de ha egy szaftosabb, erotikus novellával lepnéd meg párodat, azt is vállalja!

Az egyedi novella remek ajándék családi ünnepekre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulókra, gyermek születésének megünneplésére, Valentin-napra, nőnapra, anyák napjára, tehát bármilyen alkalomra, amikor picit többet szeretnél adni a szokásosnál és az átlagosnál..
Az egyedi novella nem csak egy embernek szól, hiszen szólhat akár egy egész családnak, közösségnek is. Ha szeretnéd, hogy több szereplő is legyen a történetben, akik közel állnak az ünnepelthez, vagy ünnepeltekhez, annak sincs akadálya.
Szó szerint csak a fantázia szabhat határt. A meglepetés nem marad el!

A novellaírás megrendelése után írónk telefonon vagy emailben felveszi veled a kapcsolatot, hogy megtudja, ki lesz az, akinek személye köré varázsolja a szavakat, milyen stílusban készüljön a mű, milyen jeleneteket, életeseményeket tartalmazzon, egyszóval mindent, amiből egy izgalmas, eredeti és igazán személyre szabott írást készíthet! Ezen telefonbeszélgetés során kapsz tájékoztatást arról is, hogy mikorra várható a mű elkészülése is – mivel nem tömegtermék, hanem „kézműves” módszerrel készül, ez akár több nap is lehet!

Az egyedi novella terjedelmileg 5-7 oldal közé tehető. Az elkészült művet pergamenen, merített antikolt mappában adjuk át!

informaciokFontos információk!


Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még
 szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Személyre szóló Novella

29 990 Ft
299 pont ügyfélkártyára