Személyes üzenet villamos-és buszmegállóban - Meglepkék
Ennyi ideig tudsz kiszállítással rendelni:
December 21 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Ennyi ideig tudsz bejönni az irodánkba átvenni:
December 23 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Online utalványt eddig rendelhetsz:
Amikor csak akarsz, akár Szenteste is
24 nap
00 óra
00 perc
Karácsonyi mézes kalács emberke
Karácsonyi Ajánlataink
Kiszállítással:
24 nap
00 óra
00 perc
Irodánkban átveheted:
24 nap
00 óra
00 perc
Online e-utalvány:
24 nap
00 óra
00 perc

59 500 Ft-tól

Kosárba

Személyes üzenet villamos-és buszmegállóban

Személyes üzenet villamos-és buszmegállóban
Személyes üzenet villamos-és buszmegállóban
Személyes üzenet villamos-és buszmegállóban

Tudja meg az egész város vagy az egész ország, hogy Születésnapod van vagy azt, hogy őrülten szerelmes vagyok beléd!!!

Nem vagy a szavak embere, mégis lenyűgöznéd szerelmedet, szeretteidet, vagy éppen a haverokat? A megoldás: óriási meglepetés óriásplakáton, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni! Ha szerelmet vallanál, lánykérés lesz, ha bocsánatot kérnél, vagy ha csak szimplán kedveskednél, tudja meg az egész világ. Választhatsz budapesti vagy vidéki plakáthelyszínek közül 2 hétre vagy egy egész hónapra!

Válassz egy helyet ahol a célszemély, az ünnepelt napi szinten elhalad, mi pedig gondoskodunk a látványos és stílusos meglepetésről. Mi legyen a plakáton? Csak a fantáziád szab határt! Nekünk csupán egy jó minőségi, minimum 1 Megabyte-os fotóra lesz szükségünk, amivel a grafikusunk dolgozni tud és az üzenetre. Természetesen választhatod azt is, hogy csak szöveg vagy csak kép szerepeljen a plakáton, rajtad áll.

Minimum egy hónappal a választott időpont előtt keress fel minket a szabad felületekért, hogy az általad kívánt időpontban és helyen sikerüljön helyet foglalni. Ha lánykérés lesz, tuti nem mond nemet a hölgy.

A plakátokat (2 hetente+1-2 nap) tudjuk cserélni, minden hónap 1-én, 2-án, illetve hó közepén, 16-17-én éjjel-nappal az egész országban, ezt mindenképpen vedd figyelembe az üzenet időzítésénél. Nem tudjuk pontosan garantálni , hogy 16-án reggel, vagy 17-én 12 kor kint lesz. 
Ebben a két napban az egész országban történnek a cserék!
A minimum kihelyezési idő amire a plakát kint lesz két hét, ennél rövidebb időre nincs lehetőség.

Feledhetetlen ajándék, ha igazán ütős meglepetést szeretnél adni születésnapra, névnapra, évfordulóra, vagy akár lánykérésre.

Képeslap, levél? Ugyan már! Üzenet Óriásplakáton!

informaciokFontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-18:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Személyes üzenet villamos-és buszmegállóban

59 500 Ft-tól
2 975 pont ügyfélkártyára

Töltsd fel ide a fotót!