Műcsali egyedi gravírozással fadobozban - Meglepkék

Műcsali egyedi gravírozással fadobozban

Műcsali egyedi gravírozással dobozban
Műcsali egyedi gravírozással dobozban
Műcsali egyedi gravírozással dobozban
Műcsali egyedi gravírozással dobozban
Műcsali egyedi gravírozással fadobozban

Biztos te is ismersz olyat, aki a halak és a horgászat szerelmese. Hosszú időn keresztül tud beszélni a bojlik ízeiről, a csalik hatékonyságáról, a botok felhasználásáról és megannyi, egyszerű földi halandó által érthetetlen dolgokról.

Persze szeretettel hallgatjuk őket, de mindig elgondolkozunk, mi lehetne az az ajándék részükre, amivel kicsit mi is közelebb kerülhetünk hozzá, és misztikus hobbijához?

Mi lehet az, amivel meglephetjük őt, még sincs veszélye annak, hogy valami olyat kap tőlünk, amilye már van, vagy amit nem tud használni?

A megoldás ez az egyedi gravírozással készülő műcsali!

Csak kigondoljuk, hogy milyen üzenettel szeretnénk kedveskedni születésnapra, névnapra; karácsonyra vagy akár apák napjára - túlképp ez az ajándék az, amit bármilyen alkalomra szívesen odaadhatunk és az öröm garantált, hisz érezni fogja a megajándékozott, hogy úgy gondoltunk rá, ahogy ő valójában létezik, mégpedig horgászként!

A csali egy ízléses fadobozban érkezik, így nem kell attól félni, hogy megsérül; valamint átadása is ünnepélyes lesz; ráadásként a tárolása is megoldottá válik.

Azonban felhasználási lehetőségei nem érnek itt véget - tökéletes lánykéréshez, hogy egy közös horgászat alkalmával a hölgy horgára ezt csempésszük; majd mikor kihúzza a vízből látja az üzenetet: 99%-os "IGEN" aránnyal teljesít ez a kis csali.

A csali mérete: 84 mm, súlya 35 gramm.
A fadoboz mérete: 12x7x5 cm.

Az egyedi szöveget, amit gravíroztatni szeretnél kérlek a megrendelés megjegyzés rovatába tűntesd fel!

AKÁR 1 MUNKANAPON BELÜL KÉSZ: a házhozszállítás + 1 munkanapot igényel! Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésed leadásakor. 

Horgász magazin címoldala:


4 munkanap alatt elkészül, egy nagy felbontású álló képre van szükségünk és 8-10 személyre szabott üzenetre (pl.: bemutatjuk az iei év legjobb féder technikáját, interjút készítettünk a 2019-es év legsikeresebb horgászábal, stb.). A cimoldalt egy igényes fekete fa keretben adjuk át.

informaciokFontos információk!


Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még
 szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Műcsali egyedi gravírozással fadobozban

5 990 Ft-tól

Kapcsolódó termékek

Playstation / Xbox haverokkal mozivásznon!

1-10

Lurdy-Mozi

1-3 ó

15 900 Ft-tól
Megnézem
Szekszárdi bormámor

6-14

Szekszárd

5 ó

22 900 Ft-tól
Megnézem
Trónok Harca Szabadulószoba

2-6

Budapest, VI.

1 ó

6 980 Ft-tól
Megnézem