Kézi súlyzó formájú só- és borsszóró készlet - Meglepkék
Töltés...

Kézi súlyzó formájú só- és borsszóró készlet

Kézi súlyzó formájú só-és borszóró készlet
Kézi súlyzó formájú só-és borszóró készlet
Kézi súlyzó formájú só-és borszóró készlet
Kézi súlyzó formájú só-és borszóró készlet

Szereted az erős ízeket? Te vagy az, akire azt mondják az ismerősei, hogy izmosan sózol? Esetleg meglepnéd a párodat, hogy a csirke-rizs kombinációját is úgy dobhassa össze, hogy közben nem felejtkezik el kedvenc súlyairól?
Akkor számodra ez a tökéletes ajándék! Kézi súlyzó alakú só és borsszóró készlet, amivel hamarabb lehet megízesíteni az elkészíteni kívánt ételeket, mintsem ki tudnád mondani, hogy: „musculus biceps brahii”; de felhúzást és fekve nyomást kedvelő séfünk szerint, a belső értékek a fontosabbak. (És itt arra gondolt, hogy a fűszer beépül!)
Azonban ne felejtsük el, hogy vicces dolog kedvenc hobbinknak az étkezőasztalnál ülve is hódolni, de Garfield szavaival élve - az étellel csak akkor játssz, ha a játékaidat már megetted!

Előnyök:

- só-és borsszórás közben tökéletesen lehet gyakorolni az oldalemelés mozdulatát
- ugyanez viszont nem mondható el az Arnold-nyomásról
- egyedi, ritkaságszámba menő meglepetés ajándék „gyúrós”, erőemelő és testépítő párodnak, barátodnak

A kerámia 6 szögletű egyedi só-és borsszóró tulajdonságai:

Sószóró színe: fehér
Borsszóró: fekete
Magassága:16,5 cm.
Szélessége:7 cm.
Marok rész hossza:7,5 cm.


informaciokFontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt is minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban akarod a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:30-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés, minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Kézi súlyzó formájú só- és borsszóró készlet

3 990 Ft