Hatalmas szerelemlakat szerelmetek őrzője - Meglepkék

11 990 Ft-tól

Kosárba

Hatalmas szerelemlakat szerelmetek őrzője

Hatalmas szerelemlakat szerelmetek őrzője
Hatalmas szerelemlakat szerelmetek őrzője
Hatalmas szerelemlakat szerelmetek őrzője
Hatalmas szerelemlakat szerelmetek őrzője

Kérlek ezt vedd figyelembe a rendelésednél. 


Mi az, amivel a TI hatalmas lakatotok kitűnik a többi közül?

- természetesen a méretével
- nem egy újabb unalmas szürke „tucat” lakat, hanem igazi szerelemlakat!
- te választod ki, milyen színű legyen
- tudsz rá egyedi mintát választani, nem kell „sufnitunning” hibajavítóval és alkoholos filccel szenvedni
- tű éles, precíz, gyors gravír
- ezek a lakatok Szerelemlakatnak készültek: egy speciális zárszerkezettel vannak ellátva. Ne lepődj meg, nincs hozzá kulcs
- ha bekattintottátok, örökké úgy marad – mint a szerelmetek! :-)
Amikor megérkezik hozzád a megrendelet lakat, ne próbáld becsukni , kinyitni!!! 

AKÁR 1 MUNKANAPON BELÜL KÉSZ: a házhoz való szállítás + 1 napot igényel! Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésed leadásakor. 
 
Legyen minden párnak ÓRIÁSI szerelemlakatja!
Sok helyen hallani, hogy nem a méret a lényeg, pedig… Ha úgy érzitek, hogy szerelmetek túlmutat az átlagoson, valami igazán hatalmas és lángra lobbantó, ami szinte szétfeszít titeket, és a hétköznapi méretek nem tudnák kifejezni ezt: ez a ti várva-vágyott jelképetek az örökkévalóságnak!
A városban járva rengeteg helyen láthattatok kerítéseken, hidak, lépcsők korlátján vagy épp direkt erre kihelyezett rácsokon mindenféle lakatokat (csak azok igen-igen aprók…) felfűzve - a lakatokon pedig neveket, szívecskéket, szerelmes kis rajzokat.
A romantikus lelkületű párok szokása ez, akik összetartozásuk jeléül hagyják ott emléküket az örökkévalóságnak, mert ennek a szimbóluma a lakat: elhelyezését követően a szerelemesek rendszerint eldobják a kulcsát, jelezve, hogy ez a szerelem végtelen; örökké, de legalább a sírig tart.

Ez a szívbemarkolóan romantikus szokás immáron már több éve nálunk is hódít; ennek köszönhetően nő a szerelemlakatok és a lakatfalak száma.

A városi legendák szerint az első ilyen fal Pécs belvárosában alakult ki két egymáshoz közeli vaskerítésen.
Azt tartják, hogy eredetileg 1971-ben, sikeres érettségijüket követően a közeli középiskola végzős tanulói helyezték el iskolai szekrényük lakatjait a 4. számú kanonoki ház kovácsoltvas kerítésén és ebből kezdődött egy hagyomány, amit a szerelmes párok gyorsan magukévá tettek, és immáron az általuk felrakott szerelemlakatok vannak többségben.

A minták a valóságban is ugyan így néznek ki!
Ha a mintára oda van írva, hogy Örök barátság, akkor a Te lakatodon is ott lesz - csak a név és dátum cserélődik, minden más ugyan az lesz, mint a képen.

Lakat teljes mérete: 19X8 cm.
Lakat gravírozható része: 9,2X8 cm

Rendelni az oldal jobb oldalán található megszerkesztem gombbal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan!

informaciokFontos információk!


Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még
 szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Hatalmas szerelemlakat szerelmetek őrzője

11 990 Ft-tól
119 pont ügyfélkártyára