Giga Szerelemlakat - Meglepkék

24 990 Ft-tól

Kosárba

Giga Szerelemlakat

Giga Szerelemlakat
Giga Szerelemlakat
Giga Szerelemlakat
Giga Szerelemlakat
Giga Szerelemlakat
Giga Szerelemlakat
Giga Szerelemlakat

Vírushelyzet az ajándék megrendelését , gyártását és kiszállítását egyáltalán nem akadályozza!


Az új honlapra való átállás miatt átmenetileg a szerelem lakatot az alábbi oldalunkon tudod megrendelni: 
https://szerelemlakat.hu/

Mi az, amivel a TI hatalmas lakatotok kitűnik a többi közül?

- természetesen a méretével
- nem egy újabb unalmas szürke „tucat” lakat, hanem igazi szerelemlakat!
- te választod ki, milyen színű legyen
- tudsz rá egyedi mintát választani, nem kell „sufnitunning” hibajavítóval és alkoholos filccel szenvedni
- tű éles, precíz, gyors gravír
- ezek a lakatok Szerelemlakatnak készültek: egy speciális zárszerkezettel vannak ellátva. Ne lepődj meg, nincs hozzá kulcs.
- ha bekattintottátok, örökké úgy marad – mint a szerelmetek! :-)

AKÁR 1 MUNKANAPON BELÜL KÉSZ: a házhoz való szállítás + 1 napot igényel! Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésed leadásakor. 

Legyen minden párnak GIGA szerelemlakatja!

Sok helyen hallani, hogy nem a méret a lényeg, pedig… Ha úgy érzitek, hogy szerelmetek túlmutat az átlagoson, valami igazán hatalmas és lángra lobbantó, ami szinte szétfeszít titeket, és a hétköznapi méretek nem tudnák kifejezni ezt, akkor ez a ti várva-vágyott jelképetek az örökkévalóságnak!
A városban járva rengeteg helyen láthattatok kerítéseken, hidak, lépcsők korlátján vagy épp direkt erre kihelyezett rácsokon mindenféle lakatokat (csak azok igen-igen aprók…) felfűzve, a lakatokon pedig neveket, szívecskéket, szerelmes kis rajzokat.
A romantikus lelkületű párok szokása ez, akik összetartozásuk jeléül hagyják ott emléküket az örökkévalóságnak, mert ennek a szimbóluma a lakat: elhelyezését követően a szerelemesek rendszerint eldobják a kulcsát, jelezve, hogy ez a szerelem végtelen; örökké, de legalább a sírig tart.

Ez a szívbemarkolóan romantikus szokás immáron már több éve nálunk is hódít; ennek köszönhetően nő a szerelemlakatok és a lakatfalak száma.

A városi legendák szerint az első ilyen fal Pécs belvárosában alakult ki két egymáshoz közeli vaskerítésen.
Azt tartják, hogy eredetileg 1971-ben, sikeres érettségijüket követően a közeli középiskola végzős tanulói helyezték el iskolai szekrényük lakatjait a 4. számú kanonoki ház kovácsoltvas kerítésén és ebből kezdődött egy hagyomány, amit a szerelmes párok gyorsan magukévá tettek, és immáron az általuk felrakott szerelemlakatok vannak többségben.A minták a valóságban is ugyan így néznek ki!
Ha a mintára oda van írva, hogy Örök barátság, akkor a Te lakatodon is ott lesz - csak a név és dátum cserélődik, minden más ugyan az lesz, mint a képen.

Lakat teljes mérete: 31x16 cm.
Lakat gravírozható része: 18,4x16 cm
Lakat mélysége: 3,4 cm.

Rendelni az oldal jobb oldalán található megszerkesztem gombbal tudsz. Ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan!

Az új honlapra való átállás miatt átmenetileg a szerelem lakatot az alábbi oldalunkon tudod megrendelni: https://szerelemlakat.hu/

informaciokFontos információk!


Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még
 szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Giga Szerelemlakat

24 990 Ft-tól
249 pont ügyfélkártyára