EGYEDI sebességkorlátozó tábla - 45 cm átmérőjű - Meglepkék

16 990 Ft

Kosárba

EGYEDI sebességkorlátozó tábla - 45 cm átmérőjű

EGYEDI sebességkorlátozó tábla - 45 cm átmérőjű

Vírushelyzet az ajándék megrendelését , gyártását és kiszállítását egyáltalán nem akadályozza!


Meglepkék irodája minden munkanapon nyitva van, kollégáink személyesen, telefonon és emailben is fogadják a rendeléseket és válaszolnak a kérdésekre.

A jelenlegi vírushelyzet nem akadályozza a munkánkat!


Ha egyedi és személyre szabott SEBESSÉGKORLÁTOZÓ táblára vágysz, nincs akadálya, ugyanis nem csak az alapszámokkal (30, 40, 50, 60, 70, 80 stb.) rendelhető, hanem egyedi számmal, felirattal és valami kis figurával, piktogrammal ami utal az ünnepelt hobbijára vagy egy jó poénra.

Készítettünk már golfpályás, istállós, baráthoteles táblát is. Bármilyen felirattal szolgálhatunk a közlekedési táblához: „Boldog születésnapot!", „Egy ilyen szép lánynak tilos a dohányzás", a szövegét rád bízzuk. A megajándékozott hobbija, szórakozása remek ötletet adhat egy igazán személyes táblához.

Három munkanap alatt tudjuk elkészíteni, mivel egyedi grafikai munka, egyeztetés, kasírozás és már készen is van :-)
 
Nagyon fontos, hogy ennek az egyedi sebességkorlátozó táblának kisebb az átmérője (45 cm) mint az eredeti sebességkorlátozó táblának (60 cm), amiket csak az alapszámokkal tudunk születésnapra kínálni. 
 

Átmérő: 45 cm.

Az egyedi közlekedési tábla anyaga fém (azaz préselt fémlemez, un. Dibond).
Ez nem sima műanyag, mert az a nap hatására tönkre menne egy nyár alatt. Ez az anyag bírja a gyűrődést! A feliratot vinilre nyomtatjuk, és a táblára kasírozzuk.

Egyedi igényedet a rendelés során a megjegyzés rovatba tudod majd megírni, elkészítés elött egyeztetünk Veled ezzel kapcsolatban!

informaciokFontos információk!


Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még
 szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

EGYEDI sebességkorlátozó tábla - 45 cm átmérőjű

16 990 Ft
169 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó termékek