Egyedi fényképes puzzle ajándékba A4/A3-as méretben - Meglepkék

Egyedi fényképes puzzle ajándékba A4/A3-as méretben

Egyedi fényképes puzzle ajándékba A4/A3-as méretben
Egyedi fényképes puzzle ajándékba A4/A3-as méretben
Egyedi fényképes puzzle ajándékba A4/A3-as méretben

Kedves és szívhez szóló egyedi ajándékot keresel? Akkor a puzzle egy olyan képpel, ami fontos az ünnepeltnek jó választás lesz!

Képzeld el ahogy elkezdi kirakni és abban a pillanatban mikor rájön mi is van a képen felcsillan a szeme és meghatódik.
Ez az az érzés, ami mindet megér. Ez az az hatás amiért megéri figyelmet szentelni arra, hogy megtaláld a legjobb ajándékot!

Az elkészítéséhez nekünk csak egy jó minőségű képre van szükség, amit emailben elküldesz nekünk az info@meglepkek.hu email címre. Keresd meg a kedvenc fényképeteket és már készítjük is ezt a megható ajándékot!

Van lehetőség arra is, hogy pár kedves szó is rákerüljön a képre, ha ezt szeretnéd akkor a fénykép mellé írd be ezt is az emailbe.

Válaszd a közkedvelt A4-es (20x30 cm) kirakó méretet vagy ha nagyobb kalandra vágysz rendeld meg A3-as (29x39 cm) méretben! 

Mindannyian szeretjük a kihívásokat, talán ezért is olyan jó móka, amikor a kirakós darabjait keresgetjük és illesztgetjük egymáshoz. Ezért bátran ajánljuk ezt az egyedi fényképes puzzle-t kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Remek ajándék lehet házassági évfordulóra, ballagásra és születésnapra és névnapra is.

A kész ajándékot 2-3 munkanap alatt eljuttatjuk hozzád, hogy ebben a különleges időszakban ne kelljen kimozdulnod otthonról.

informaciokFontos információk!


Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még
 szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Egyedi fényképes puzzle ajándékba A4/A3-as méretben

6 490 Ft-tól
64 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó termékek

Oscar szobor díszdobozzal

1 munkanap alatt kész

14 990 Ft-tól
Megnézem
Személyre szóló Novella

10 munkanap alatt kész

24 990 Ft
Megnézem
Időkapszula 32 oldalas válogatás

1 munkanap alatt kész

24 990 Ft-tól
Megnézem