Barátnőd, kedvesed a Vogue címlapján - Meglepkék
Töltés...

Barátnőd, kedvesed a Vogue címlapján

Barátnőd, kedvesed a Vogue címlapján
Barátnőd, kedvesed a Vogue címlapján
Barátnőd, kedvesed a Vogue címlapján

A Vogue címlap előnyei:

● Személyre szabott meglepetés, az ünnepelt fotójával a címlapon
● 4 munkanap alatt elkészül
● Bármit írathatsz a címlapra

Miért a Vogue címlapot válasszam?

● Hölgyeknek tökéletes választás, hogy a világ legnagyobb divatlapjának címlapján tündökölhessenek
● Egyedi ajándék, kitűnik a többi tucat ajándék közül
● Az ünnepelt nem ajándékozza tovább, mint egy üveg bort, vagy más sablonos ajándékot
● Tátva marad a szája? Garantált!

A Vogue címlapról bővebben:

Egyedi címlap, amelyet ajándékba adhatsz barátodnak kedvesednek, üzleti partnerednek születésnapjára, üzleti bulira vagy csak úgy!

Szeretnéd, hogy az ajándékozott a VOGUE címlapján tündököljön? Mi már intézzük is, hogy készen álljon az egyedi címlap!

Javasoljuk, hogy olyan képet küldjenek számunkra, ami az elképzelés szerint címlapra való. A képnek hátteret nem tudunk szerkeszteni.

Ehhez mindössze egy nagyon jó felbontású, álló képet (min: 1 Megabyte) kell elküldenie nekünk az info@meglepkek.hu és némi útmutatást a főcímek és kialakításra vonatkozóan és máris az egyedi címlapon láthatja viszont a kiszemeltet.

Grafikusaink kb. 4 munkanap alatt elkészítik a címlapot, kinyomtatjuk, bekeretezzük és már át is adható az ünnepeltnek az egyedi címlap. Aki csak ránéz, azt fogja hinni, hogy az illető tényleg bekerült az újságba és akkor ő volt a címlapon.

Az egyedi címlap kitűnő ajándék születésnapra, névnapra, évfordulóra, üzleti bulira vagy köszönő meglepetésnek bármilyen alkalomra.

Amennyiben szeretnéd, hogy a keretben elhelyezett kép teljes méretében kitöltse a keretet a megjegyzésben jelezd nekünk.

Fontos!

A címlapot először megszerkesztjük az általad kért információk és kép szerint, majd átküldjük neked a tervet. Amennyiben változtatnál rajta, nyugodtan gondold át és foglald össze, hogy mit szeretnél másképp, és költségmentesen javítjuk!

Ha azonban a második szerkesztés után is változtatnál, plusz 5.000 forintot kell felszámítanunk!


informaciokFontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Barátnőd, kedvesed a Vogue címlapján

18 500 Ft

Kapcsolódó termékek

Baseball ütő egyedi gravírozással

1 munkanap alatt kész

9 990 Ft-tól
Megnézem
Szobor rólad

1-8

Budapest, IV. kerület

3 ó

12 500 Ft
Megnézem