“LÚD” Karikatúrák ajándékba színesben - Meglepkék

37 990 Ft-tól

Kosárba

“LÚD” Karikatúrák ajándékba színesben

“LÚD” Karikatúrák ajándékba színesben fő kép

“LÚD” Karikatúrák ajándékba színesben

Mielőtt elolvasod a termék leírását, felhívjuk figyelmed, hogy a rendelés során nem a kész terméket kapod meg, hanem egy utalványt, melynek segítségével felveheted partnerünkkel a kapcsolatot és így lehetőséged van egyeztetni a részleteket! Ebben az esetben az online (azonnal letölthető) utalványt ajánljuk neked! 
Ha a kész terméket nem tudod személyesen átvenni, kérheted kiszállítással is, ennek plusz költségét a futárnál tudod kifizetni! Ezt mindenképpen jelezd a rendelés leadásánál a megjegyzésrovatba!

Vicces, humoros “LÚD" karikatúra jó választás születésnapra, névnapra vagy évfordulóra. Mindenképpen megnevetteti az ünnepeltet! 

Ki vagy Mi az a “LÚD”????

"Márton Lúd vagyok, karikaturista. 14 éves korom óta foglalkoztatnak a grafikai eljárások, így hamar a győri művészeti középiskolában találtam magam. Beleszerettem a digitális eszközökön való képalkotásba, ezért az elektronikus ábrázolás szakirányon tanultam tovább.

Kedves rajzaimmal, már 6. éve, hogy az emberek kedvében járhatok utcán, esküvőn, céges rendezvényen, gyereknapon vagy titokban ... :) Célkitűzésem, hogy munkásságom stílusában egyszerűsödve ám érzelem kifejező erejében erősödve nap mint nap megújuljon.”

A karikaturista művészet szabad teret enged a különböző kéréseknek. Kettőtökről különféle környezetbe, érdekes vagy emlékezetes szituációba tud helyezni titeket a karikaturista.

A karikatúra megrendelése az alábbi módon történik:

  • Elküldöd e-mailben a lerajzoltatni kívánt képeteket. Ha lehet, a kép rólatok nagy felbontású legyen
  • Először visszaküldünk e-mailben egy vázlatot, annak elfogadása után (ha változtatást kérsz jelzed) kidolgozásra kerül a végleges rajz
  • Kollégák csomagolják az elkészült ajándékot és küldjük is futárral

A karikatúra megrendelése után karikatúristánk telefonon felkeres, hogy egyeztessen veled a mű formájáról és rólatok.

Ezen telefonbeszélgetés során kapsz tájékoztatást arról is, hogy mikorra várható a mű elkészülése is – mivel nem tömegtermék, hanem „kézműves” módszerrel készül, ez akár több nap is lehet!

Mire készül és miben küldi: 

Nyomtatott formát egy speckó matt fotópapírra és Okmányhengerbe csomagolva adjuk a futárnak a rajzokat, ha a megrendelésnél te a képkeretes variációt rendeled meg akkor már a berakott képkeretben érkezik az ajándék.

FONTOS!
A megrendelem gomb megnyomásával, a vásárlás végén egy utalványt vásárol, egy utalványt kap, nem közvetlenül a terméket.
Az utalványt a vásárlás után honlapunkon az alábbi linken kell beváltani, és utána tud egyeztetni a partnerre az egyedi terméke részleteivel, gyártásával kapcsolatban:

https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

“LÚD” Karikatúrák ajándékba színesben

37 990 Ft-tól
1 899 pont ügyfélkártyára