Repülőgép vezetés Cessna 172 Skyhawk szimulátorban - Meglepkék

9 500 Ft-tól

Kosárba

Repülőgép vezetés Cessna 172 Skyhawk szimulátorban

Repülőgép vezetés Cessna 172 Skyhawk szimulátorban fő kép

A Pilots flottájának legújabb tagja egy Cessna 172-es szimulátor

A Cessna 172 Skyhawk egy amerikai gyártású egymotoros, felsőszárnyas, négyszemélyes többcélú könnyű repülőgép. A gép kivételesen sikeres konstrukció, az 1955 novemberében bemutatott gépmadárból a következő év folyamán már 1170 darabot adtak el. A legmodernebb technológiák alkalmazásával a mai napig is folyamatosan gyártásban van. A piacra került repülőgépek száma mára már meghaladta a 60.000 darabot. Széles körben használták, és használják ma is a katonai és a polgári repülésben egyaránt. A pilóták az első repülési tapasztalataikat is egy ilyen, vagy ehhez hasonló repülőgépen szerzik meg.

Legfontosabb paraméterei:

  • Utazósebesség: 226 km/h
  • Végsebesség: 302 km/h
  • Hatótávolság: 1 185 km
  • Fesztávolság: 11 m
  • Hossz: 8,28 m

A Pilots szimulátor központban található verzió, egy a legmodernebb konstrukciójú Cessna 172S NAV III. A szimulátor GARMIN G1000-es avionikát kapott, és élethű kormányerő visszacsatoló rendszerrel láttuk el, így a nálunk repülő vendégek, most már valós erőket élhetnek át. Megtapasztalhatják, hogy milyen nehéz egy gyorsan süllyedő repülőt visszahúzni vízszintesbe, vagy, hogy egy ilyen relatív könnyű repülőt egy hirtelen jövő oldalszél, hogy sodorhatja le a pályáról.

Itt végre végigrepülhetünk Budapest hidai alatt, vagy kipróbálhatjuk, hogy mennyire nehéz dolga volt annak a német pilótának, aki 1987-ben leszállt a Vörös térre.  Ezzel a sebességgel, amivel a nagygépeink még csak fel sem emelkednek, egész más élményt kapunk mondjuk Új Zéland egyedi tájai felett, mint egy 180 fős utasszállítóval.

Szimulátorainkban töltött idő sokat segíthet azon pilótáknak is, akik épp a műszeres vizsgájuk előtt állnak, de az első valódi repült óra előtt is lehet gyakorolni, hogy a vezetés közben már ne vesszünk el a kabinban.

Miért ezt a programot válaszd?

  • hogy végre elmondhasd, hogy vezettél egy Cessnát (na jó, egy szimulátort, de ez élményre pontosan olyan, mint az igazi!)
  • mert itt aztán elő kell venni a mérnöki precizitást, hogy a különböző manőverekhez, szituációkhoz melyik gombhoz nyúlj!
  • mert egy óriási élmény a repülés önmagában is, az emelkedés, a süllyedés.. és ezt most te irányíthatod a pilótafülkéből!
Élmény időtartama
30-60 perc
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, IX. kerület Ipar utca.

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Repülőgép vezetés Cessna 172 Skyhawk szimulátorban

9 500 Ft-tól
475 pont ügyfélkártyára