VIP Subaru és Mitsubishi rally autó vezetés - Meglepkék
Töltés...

VIP Subaru és Mitsubishi rally autó vezetés

A VIP rallyzás előnyei:

● Az ünnepelt vezeti az autókat, nem csak körbeviszik a pályán
● Télen-nyáron, sárban és hóban is mehet a rally, az időjárás nem befolyásolja a programot
● Garantált élmény, amely során négy népszerű rallyautót is vezethet

Miért a VIP rallyzást válasszam?

● A rallyzás szerelmeseinek a legjobb választás, 40 kör 4 rallyautóval
● Felülmúlhatatlan élmény, profi csapattal
● A te ajándékod lesz a legérdekesebb, legkülönlegesebb

Mi vár a résztvevőre?

Siófok mellett, Ádándon egy ütős kombinációval várjuk a rally vezetés szerelmeseit, dübörögnek a lóerők, füstölnek a kerekek, te pedig egy örökre szóló adrenalin dózist kaphatsz a Subaru és az Evo párosításának köszönhetően!Először egy SUBARU WRX STI-vel élvezheted a vezetés mámorát. A kocsit egy 2500 ccm-es turbo boxer motor teszi bivalyerőssé, amely ennek köszönhetően 300 lóerővel gyorsul 100 km/h-ra 5,2 másodperc alatt.Pazar szlalomok sokasága és vége láthatatlan porfelhő vár téged, a Mitsubishi Lancer Evo IX rally autóval, amelyet egy 2000 ccm-es turbo benzines motor teszi bivalyerőssé, és 330 lóerővel gyorsul 100 km/h-ra 4,9 másodperc alatt.

Egy lélegzetvételnyi szünetet követően jöhet az "A" csoportos Subaru abban különbözik az első példánytól, hogy ez a járgány egy harcban edződött, versenyeket megjárt Subaru, amely már bizonyított.Ezt a típust nem lehet az utcára engedni, mert pusztításba kezd, így csak a rally pályán engedjük szabadon! Bivalyerős autó, amely manuális, 6 fokozatú sebességváltóval rendelkezik, 330 lóerővel gyorsul 100 km/h-ra 5,5 másodperc alatt.

Végül de nem utolsó sorban az "A" csoportos Mitsubishi Lancer Evo brutalitását élheted át, de vigyázz mert ez nem gyerekjáték. Ha rutinos, profi rally autóra és hamisíthatatlan verseny-érzésre vágysz, akkor nem fogsz csalódni! A járgányt egy 2000 ccm-es turbo benzines motor teszi bivalyerőssé, amely 330 lóerővel gyorsul 100 km/h-ra 4,9 másodperc alatt.Egy kilométer hosszú versenypályán hasíthatsz aszfalton és murván, 40 körön keresztül! 10-10 kört tehetsz meg a négy autóval, instruktorunk társaságában, aki hasznos szakmai tanácsokkal lát el, ha egyáltalán szükséged van rá. 1 km-es körök és vegyesen föld és beton burkolat vár rád. A vezetésre hétvégén, szombaton és vasárnap van lehetőség.

Az élményprogram helyszíne: Ádánd.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire neked szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt is minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban akarod a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:30-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

VIP Subaru és Mitsubishi rally autó vezetés

175 000 Ft